Намерете влак от Перник до Елин Пелин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Елин Пелин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,80лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 5 мин.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 06:22
Последно отпътуване: 21:35
Разстояние 47km

Най-добрите оферти за вашия влак от Перник до Елин Пелин на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Перник до Елин Пелин?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Перник - Елин Пелин.

Колко е най-евтиният билет за влак от Перник до Елин Пелин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Перник до Елин Пелин за 1,80 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Елин Пелин струват средно 2,18 лв..

,

Влакове от Перник до Елин Пелин


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Перник и Елин Пелин?

Влаковете заминават от Перник от ПЕРНИК и пристигат на ЕЛИН ПЕЛИН.

Колко връзки дневно има до Елин Пелин от Перник с влак?

Ако трябва да пътувате до Елин Пелин от Перник, моля имайте предвид, че има 12 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 12 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Елин Пелин и колко време е пътуването?

Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 12 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Елин Пелин за 1 hour and 47 minutes. Първият влак тръгва от Перник в 06:02, докато последният тръгва в 21:02.