Намерете влак от Пловдив до Елин Пелин

Пловдив до Елин Пелин с влак

Пътуването от Пловдив до Елин Пелин от влак е 110,64 km и отнема 2 ч 33 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 03:07 ч. и последното на 18:51 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Елин Пелин от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 33 мин
Връзка на ден10
Първо заминаване03:07 ч.
Последно заминаване18:51 ч.
Разстояние110,64 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеЕлин Пелин
Превозвачи

Влак Билети от Plovdiv до Elin Pelin

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Пловдив до Елин Пелин с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Елин Пелин? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Елин Пелин с влак?

Когато пътувате от Пловдив до Елин Пелин, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Елин Пелин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Пловдив до Елин Пелин ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Елин Пелин с влак?

Разстоянието между Пловдив и Елин Пелин е приблизително 110,64 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 33 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Разстоянието между Пловдив и Елин Пелин е около 110,64 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 33 мин. Обаче най-бързите маршрути между Пловдив и Елин Пелин продължават 2 ч 3 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Елин Пелин?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Елин Пелин. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Елин Пелин. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Елин Пелин.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Елин Пелин?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Елин Пелин може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 10 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Елин Пелин. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Елин Пелин варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 9 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Елин Пелин. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Elin Pelin

Евтини билети за влак от Пловдив до Елин Пелин
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Елин Пелин.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Елин Пелин, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Елин Пелин.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Elin Pelin

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Елин Пелин

Най-евтините билети за влак Пловдив - Елин Пелин могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Елин Пелин с влак

Когато пътувате до Елин Пелин с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Елин Пелин
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Елин Пелин от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Елин Пелин Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
7.75kg
Автобус
8.3kg
Полет
22.13kg
Кола
17.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Елин Пелин с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Елин Пелин са 7.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Елин Пелин? Като вземете влака между Пловдив и Елин Пелин, ще спестите 14.38kg CO2 емисии спрямо полет, 0.55kg спрямо автобус и 9.95kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пловдив и Елин Пелин от влак?
Пловдив до Елин Пелин е 110,64 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Елин Пелин?
Пловдив до Елин Пелин е средно 2 ч 33 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 3 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Елин Пелин?
Пловдив до Елин Пелин има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Елин Пелин?
Най-ранният влак от Пловдив до Елин Пелин тръгва на 03:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Елин Пелин?
Последният влак от Пловдив до Елин Пелин тръгва на 18:51 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Елин Пелин?
Има средно 9 от Пловдив до Елин Пелин.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Елин Пелин от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Елин Пелин е 2 ч 3 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Елин Пелин?
Да, има директен влак между Пловдив и Елин Пелин.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Елин Пелин от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Елин Пелин създава 7.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Елин Пелин

Свързани маршрути

Други популярни маршрути