Намерете влак от Куцина до Плевен

Официален партньор


Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Продължителност на пътуването 2 ч. 9 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 09:54
Последно отпътуване: 16:21
Разстояние 84km

Сравнете най-добрите цени за влак от Куцина до Плевен

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Куцина до Плевен. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми ви отвеждат от Куцина до Плевен с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Куцина и Плевен.

Колко струват билетите за влак от Куцина до Плевен?

Влакове от Куцина до Плевен


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Плевен?

Влаковете до Плевен заминават от Куцина от КУЦИНА и пристигат на ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Плевен от Куцина с влак?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Куцина до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Куцина до Плевен

С най-бързите връзки ще бъдете в Плевен за 1 hour and 55 minutes, но средно отнема 2 hours and 38 minutes. Първият влак, водещ до Плевен е в 09:09, докато последният тръгва от Куцина в 16:09.