Намерете влак от Карнобат до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,45 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 22 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 13:30
разстояние 142 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Карнобат до Хасково на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Колко струват билетите за влак от Карнобат до Хасково?

Билетите за влак от Карнобат до Хасково струват средно 5,46 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,45 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Карнобат до Хасково?

Ако искате да отидете от Карнобат до Хасково с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Карнобат и Хасково.

Влакове от Карнобат до Хасково

Колко време отнема от Карнобат до Хасково и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Хасково тръгва в 13:30, докато последният в 13:30. За да стигнете от Карнобат до Хасково с влак, ще са ви нужни 4 ч. 22 мин..

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от Карнобат от КАРНОБАТ и пристигат на ХАСКОВО.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Хасково от Карнобат: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Хасково от Карнобат с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Хасково в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Карнобат, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.