Намерете влак от Карнобат до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,58лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 58 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 01:38
Последно отпътуване: 11:25
Разстояние 142km

С virail са най-евтините билети за влак от Карнобат до Хасково

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Карнобат до Хасково. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Карнобат до Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Карнобат и Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Карнобат до Хасково също само за 5,45 лв., докато средната цена е 5,45 лв..

Влакове от Карнобат до Хасково


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете до Хасково ще заминат от КАРНОБАТ и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Карнобат до Хасково?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Карнобат, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Карнобат до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 4 hours and 16 minutes да стигнете до Хасково с влак, но ще ви отнеме 3 hours and 54 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 01:07, докато последният тръгва от Карнобат в 11:07.