Влак Москва - Санкт Петербург цени от 11,47лв.

Започва от
11,47лв.
откривам

Москва до Санкт Петербург с влак

Пътуването от Москва до Санкт Петербург от влак е 634,4 km и отнема 3 ч. 41 мин.. Има 32 връзки на ден, с първото заминаване на 01:56 и последното на 00:55. Възможно е да пътувате от Москва до Санкт Петербург от влак само за 11,47лв. или за 158,58лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,47лв..

Най-добра цена 11,47лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 41 мин.
Връзка на ден 32
Най-ниската цена 11,47лв.
Най-висока цена 158,58лв.
Първо заминаване 01:56
Последно заминаване 00:55
Разстояние 634,4 km
Заминаване Москва
Пристигане Санкт Петербург
Превозвачи RZD

Влак Билети от Москва до Санкт Петербург

  Sep 27
  24,26лв.
  19°
  Sep 28
  23,54лв.
  20°
  Sep 29
  23,54лв.
  20°
  Sep 30
  23,91лв.
  20°
  Oct 01
  23,81лв.
  16°
  Oct 02
  23,74лв.
  12°
  Oct 03
  23,64лв.
  14°
  Oct 04
  23,17лв.
  15°
  Oct 05
  23,60лв.
  17°
  Oct 06
  23,25лв.
  17°
  Oct 07
  22,88лв.
  10°
  Oct 08
  23,87лв.
  Oct 09
  27,22лв.
  Oct 10
  27,22лв.
  Oct 11
  23,34лв.
Departure date
Wednesday,Sep 27 2023
19°

Бързо и лесно пътуване от Москва до Санкт Петербург с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Москва до Санкт Петербург? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Москва до Санкт Петербург?

Когато пътувате от Москва до Санкт Петербург, можете да очаквате да платите средно около 100,39лв.. Може да успеете да намерите цени до 20,65лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Санкт Петербург

 
Sep 27
сряда
19°
24,26лв.
Sep 28
четвъртък
20°
23,54лв.
Sep 29
петък
20°
23,54лв.
Sep 30
събота
20°
23,91лв.
Oct 01
неделя
16°
23,81лв.
Oct 02
понеделник
12°
23,74лв.
Oct 03
вторник
14°
23,64лв.
Евтини билети за от Москва до Санкт Петербург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Санкт Петербург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Санкт Петербург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Санкт Петербург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Москва до Санкт Петербург

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 19лв. до 29лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 35% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Санкт Петербург

Най-евтините билети за влак Москва - Санкт Петербург могат да бъдат намерени само за 18лв., ако имате късмет, или средно за 28лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Санкт Петербург с влак

Когато пътувате до Санкт Петербург с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Санкт Петербург Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.2kg
Автобус
14.4kg
Полет
575.9kg
Кола
55.5kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Санкт Петербург с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Санкт Петербург са 2.2kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Санкт Петербург? Като вземете влака между Москва и Санкт Петербург, ще спестите 573.8kg CO2 емисии спрямо полет, 12.2kg спрямо автобус и 53.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Санкт Петербург?
Билет влак от Москва до Санкт Петербург е 63,75лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,47лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Санкт Петербург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Санкт Петербург е 11,47лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Санкт Петербург от влак?
Москва до Санкт Петербург е 634,4 km.
Колко време трае влак между Москва и Санкт Петербург?
Москва до Санкт Петербург е средно 6 ч. 23 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч. 41 мин..
Какви компании работят от Москва до Санкт Петербург?
Москва до Санкт Петербург се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail RZD предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Москва до Санкт Петербург?
Москва до Санкт Петербург има средно 32 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Санкт Петербург?
Най-ранният влак от Москва до Санкт Петербург тръгва на 01:56. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Санкт Петербург?
Последният влак от Москва до Санкт Петербург тръгва на 00:55. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Санкт Петербург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,47лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Москва до Санкт Петербург?
Има 3 станция(и), от която можете да се отклоните от Москва, за да отидете до Санкт Петербург. Можете да преминете от Moskva Kurskaja, МОСКВА ОКТЯБРЬСКАЯ (ЛЕНИНГРАДСКИЙ ВОКЗАЛ) and Moskva Yaroslavskaya и можете да стигнете до St. Petersburg Moskovskij/gl., ХЕЛЬСИНКИ, Sankt-peterburg-viteb. and Московский вокзал (moscow Station).
Колко директни връзки преминават от Москва до Санкт Петербург?
Има средно 32 от Москва до Санкт Петербург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Санкт Петербург от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Санкт Петербург е 3 ч. 41 мин..
Има ли директен влак от Москва към Санкт Петербург?
Да, има директен влак между Москва и Санкт Петербург.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Санкт Петербург от влак?
Пътуването на влак от Москва до Санкт Петербург създава 2.2kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Основни маршрути до Санкт Петербург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути