Влак Москва - Санкт Петербург цени от 11,74 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Москва до Санкт Петербург с влак

Пътуването от Москва до Санкт Петербург от влак е 635,14 km и отнема 6 ч 32 мин. Има 32 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 23:50 ч.. Възможно е да пътувате от Москва до Санкт Петербург от влак само за 11,74 лв. или за 123,28 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,74 лв..

Най-ниската цена11,74 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 32 мин
Връзка на ден32
Най-ниската цена11,74 лв.
Най-висока цена123,28 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване23:50 ч.
Разстояние635,14 km
ЗаминаванеМосква
ПристиганеСанкт Петербург
ПревозвачиRZD

Влак Билети от Москва до Санкт Петербург

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Москва до Санкт Петербург с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Москва до Санкт Петербург. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Москва до Санкт Петербург?

Най-евтините билети за влак от Москва до Санкт Петербург струват 11,74 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 57,61 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Москва до Санкт Петербург.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Москва до Санкт Петербург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Москва до Санкт Петербург. Средно обаче ще платите около 57,61 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Москва до Санкт Петербург с влак?

Средното време за пътуване е 6 ч 32 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 635,14 km от Москва до Санкт Петербург. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Москва до Санкт Петербург да отнеме повече от 6 ч 32 мин. Пътуването между Москва и Санкт Петербург с влак обикновено отнема 6 ч 32 мин, за да се измине разстояние от 635,14 km. Най-краткото пътуване от Москва до Санкт Петербург ще ви отнеме 3 ч 41 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Санкт Петербург е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои са спирките по маршрута от Москва до Санкт Петербург?

Можете да тръгнете от Москва на спирки като Moscow, Severnye Vorota Coach Station,Domodedovo airport, Domodedovo airport; House 1,Metro Verknye Kotly,Ярославский вокзал (Yaroslavskiy Station),Kiyevsky vokzal (Киевский вокзал),Sheremetyevo International Airport, SVO,Zhukovsky International Airport,Vnukovo International Airport, VKO,Metro Okruzhnaya. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Санкт Петербург на следните спирки: Saint Petersburg Pulkovo Airport, LED,Moskovskiy vokzal (Московский вокзал). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Москва и Санкт Петербург. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Москва до Санкт Петербург се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Москва до Санкт Петербург може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 32 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Москва до Санкт Петербург. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Москва до Санкт Петербург варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 32 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Москва до Санкт Петербург. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Москва до Санкт Петербург

Евтини билети за влак от Москва до Санкт Петербург
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Москва до Санкт Петербург.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Москва до Санкт Петербург, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Москва до Санкт Петербург.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Москва до Санкт Петербург

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 22,31 лв. до 28,30 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 21% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Москва до Санкт Петербург

Най-евтините билети за влак Москва - Санкт Петербург могат да бъдат намерени само за 17,89 лв., ако имате късмет, или средно за 25,03 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 30,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Санкт Петербург с влак

Когато пътувате до Санкт Петербург с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Москва до Санкт Петербург Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
44.46kg
Автобус
47.64kg
Полет
127.03kg
Кола
101.62kg
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Санкт Петербург с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Москва и Санкт Петербург са 44.46kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Москва и Санкт Петербург? Като вземете влака между Москва и Санкт Петербург, ще спестите 82.57kg CO2 емисии спрямо полет, 3.18kg спрямо автобус и 57.16kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Москва до Санкт Петербург?
Билет влак от Москва до Санкт Петербург е 57,61 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Москва до Санкт Петербург?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Москва до Санкт Петербург е 11,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Москва и Санкт Петербург от влак?
Москва до Санкт Петербург е 635,14 km.
Колко време трае влак между Москва и Санкт Петербург?
Москва до Санкт Петербург е средно 6 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 41 мин.
Колко влак на ден преминават от Москва до Санкт Петербург?
Москва до Санкт Петербург има средно 32 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Москва до Санкт Петербург?
Най-ранният влак от Москва до Санкт Петербург тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Москва до Санкт Петербург?
Последният влак от Москва до Санкт Петербург тръгва на 23:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Москва до Санкт Петербург?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Москва до Санкт Петербург?
Има средно 32 от Москва до Санкт Петербург.
Кое е най-бързото време за пътуване между Москва до Санкт Петербург от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Москва и Санкт Петербург е 3 ч 41 мин.
Има ли директен влак от Москва към Санкт Петербург?
Да, има директен влак между Москва и Санкт Петербург.
Какви са емисиите на CO2 за Москва до Санкт Петербург от влак?
Пътуването на влак от Москва до Санкт Петербург създава 44.46kg CO2 емисии.

Отидете локално от Москва

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Москва

Международни маршрути от Москва и близките райони

Други дестинации от Москва

Основни маршрути до Санкт Петербург

Свързани маршрути

Други популярни маршрути