Влак Ямбол - Банско цени от 8,20 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Ямбол до Банско с влак

Пътуването от Ямбол до Банско от влак е 258,65 km и отнема 8 ч 39 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 06:55 ч. и последното на 14:07 ч.. Възможно е да пътувате от Ямбол до Банско от влак само за 8,20 лв. или за 9,10 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,20 лв..

Най-ниската цена8,20 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 39 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена8,20 лв.
Най-висока цена9,10 лв.
Първо заминаване06:55 ч.
Последно заминаване14:07 ч.
Разстояние258,65 km
ЗаминаванеЯмбол
ПристиганеБанско
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Yambol до Bansko

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Ямбол до Банско с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Ямбол до Банско? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Ямбол до Банско?

Цените ще варират, когато пътувате от Ямбол до Банско. Средно обаче ще платите около 8,43 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 8,20 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ямбол до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 8,43 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ямбол до Банско.

Колко време отнема да се стигне от Ямбол до Банско с влак?

Пътуването от Ямбол до Банско с влак обикновено отнема 8 ч 39 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 258,65 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 39 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Разстоянието между Ямбол и Банско е около 258,65 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 8 ч 39 мин. Обаче най-бързите маршрути между Ямбол и Банско продължават 8 ч 23 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Ямбол до Банско?

По принцип първото отпътуване за деня от Ямбол ще бъде в 06:55 ч., а последното - в 14:07 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Ямбол до Банско могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Ямбол до Банско, който тръгва в 06:55 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 14:07 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Ямбол до Банско?

В Ямбол спирките за заминаване включват Yambol Bus Station. Когато пристигнете в Банско, може да успеете да слезете на спирки като Bansko - Any hotel. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Ямбол до Банско?

Ако искате да стигнете от Ямбол до Банско, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Ямбол и Банско. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ямбол до Банско. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Yambol до Bansko

Евтини билети за влак от Ямбол до Банско
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ямбол до Банско.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ямбол до Банско, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ямбол до Банско.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Yambol до Bansko

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ямбол до Банско

Най-евтините билети за влак Ямбол - Банско могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Банско с влак

Когато пътувате до Банско с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Ямбол до Банско
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ямбол до Банско от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Ямбол до Банско Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
18.11kg
Автобус
19.4kg
Полет
51.73kg
Кола
41.38kg
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Банско с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ямбол и Банско са 18.11kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ямбол и Банско? Като вземете влака между Ямбол и Банско, ще спестите 33.62kg CO2 емисии спрямо полет, 1.29kg спрямо автобус и 23.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ямбол до Банско?
Билет влак от Ямбол до Банско е 8,43 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,20 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ямбол до Банско?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ямбол до Банско е 8,20 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ямбол и Банско от влак?
Ямбол до Банско е 258,65 km.
Колко време трае влак между Ямбол и Банско?
Ямбол до Банско е средно 8 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Ямбол до Банско?
Ямбол до Банско има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ямбол до Банско?
Най-ранният влак от Ямбол до Банско тръгва на 06:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ямбол до Банско?
Последният влак от Ямбол до Банско тръгва на 14:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ямбол до Банско?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,20 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ямбол до Банско от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ямбол и Банско е 8 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Ямбол към Банско?
Да, има директен влак между Ямбол и Банско.
Какви са емисиите на CO2 за Ямбол до Банско от влак?
Пътуването на влак от Ямбол до Банско създава 18.11kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ямбол

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Ямбол

Международни маршрути от Ямбол и близките райони

Други дестинации от Ямбол

Основни маршрути до Банско

Свързани маршрути

Други популярни маршрути