Влак Шумен - Горни Дъбник цени от 6,91 лв.

Започва от
6,91 лв.
откривам

Шумен до Горни Дъбник с влак

Пътуването от Шумен до Горни Дъбник от влак е 208,72 km и отнема 5 ч 5 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:35 ч. и последното на 16:01 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Горни Дъбник от влак само за 6,91 лв. или за 19,66 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,91 лв..

Най-ниската цена6,91 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 5 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена6,91 лв.
Най-висока цена19,66 лв.
Първо заминаване00:35 ч.
Последно заминаване16:01 ч.
Разстояние208,72 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеГорни Дъбник
Превозвачи

Пътуване от Шумен до Горни Дъбник с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Шумен до Горни Дъбник? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Шумен до Горни Дъбник?

Средно билетът за влак от Шумен до Горни Дъбник ще ви струва 10,00 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 6,91 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Горни Дъбник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 10,00 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Шумен до Горни Дъбник.

Колко време отнема да се стигне от Шумен до Горни Дъбник с влак?

Пътуването между Шумен и Горни Дъбник с влак е приблизително 208,72 km. Ще ви отнеме около 5 ч 5 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Шумен до Горни Дъбник обхваща разстояние от 208,72 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 5 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч 38 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Шумен до Горни Дъбник по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Шумен до Горни Дъбник с влак?

В Шумен спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Горни Дъбник, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Шумен до Горни Дъбник се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Шумен до Горни Дъбник, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Горни Дъбник, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Шумен до Горни Дъбник всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Горни Дъбник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Шумен до Горни Дъбник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Горни Дъбник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Горни Дъбник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Горни Дъбник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Горни Дъбник

Най-евтините билети за влак Шумен - Горни Дъбник могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горни Дъбник с влак

Когато пътувате до Горни Дъбник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Горни Дъбник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Горни Дъбник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Горни Дъбник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.61kg
Автобус
15.65kg
Полет
41.74kg
Кола
33.39kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Горни Дъбник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Горни Дъбник са 14.61kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Горни Дъбник? Като вземете влака между Шумен и Горни Дъбник, ще спестите 27.13kg CO2 емисии спрямо полет, 1.04kg спрямо автобус и 18.78kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Горни Дъбник?
Билет влак от Шумен до Горни Дъбник е 10,00 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,91 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Горни Дъбник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Горни Дъбник е 6,91 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Горни Дъбник от влак?
Шумен до Горни Дъбник е 208,72 km.
Колко време трае влак между Шумен и Горни Дъбник?
Шумен до Горни Дъбник е средно 5 ч 5 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 38 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Горни Дъбник?
Шумен до Горни Дъбник има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Горни Дъбник?
Най-ранният влак от Шумен до Горни Дъбник тръгва на 00:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Горни Дъбник?
Последният влак от Шумен до Горни Дъбник тръгва на 16:01 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Горни Дъбник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,91 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Горни Дъбник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Горни Дъбник е 3 ч 38 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Горни Дъбник?
Да, има директен влак между Шумен и Горни Дъбник.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Горни Дъбник от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Горни Дъбник създава 14.61kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Уикенд бягства от Шумен

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Горни Дъбник

Други популярни маршрути