Автобус Дюселдорф - Дортмунд цени от 21,51 лв.

Започва от
21,51 лв.

Дюселдорф до Дортмунд с автобус

Пътуването от Дюселдорф до Дортмунд от автобус е 58 km и отнема 4 ч 13 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 05:05 ч. и последното на 21:19 ч.. Възможно е да пътувате от Дюселдорф до Дортмунд от автобус само за 21,51 лв. или за 32,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 21,51 лв..

Най-ниската цена21,51 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 13 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена21,51 лв.
Най-висока цена32,25 лв.
Първо заминаване05:05 ч.
Последно заминаване21:19 ч.
Разстояние58 km
ЗаминаванеДюселдорф
ПристиганеДортмунд
ПревозвачиFlixTrain, BlaBlaCar Bus

Автобус Билети от Düsseldorf до Dortmund

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Пътуване от Дюселдорф до Дортмунд с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Дюселдорф до Дортмунд? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Дюселдорф до Дортмунд, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Дюселдорф до Дортмунд?

Цените ще варират, когато пътувате от Дюселдорф до Дортмунд. Средно обаче ще платите около 28,02 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 21,51 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дюселдорф до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на автобусните билети от Дюселдорф до Дортмунд варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,02 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Дюселдорф до Дортмунд с автобус?

Пътуването между Дюселдорф и Дортмунд с автобус е приблизително 58 km. Ще ви отнеме около 4 ч 13 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Дюселдорф до Дортмунд обхваща разстояние от 58 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 4 ч 13 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 2 ч 2 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Дюселдорф до Дортмунд по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Дюселдорф до Дортмунд?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дюселдорф до Дортмунд, който обикновено тръгва в 05:05 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:19 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Дюселдорф до Дортмунд тръгва в 05:05 ч., докато последният отпътува в 21:19 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Дюселдорф и Дортмунд. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Дюселдорф до Дортмунд?

В Дюселдорф спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Дортмунд, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Дюселдорф до Дортмунд има всеки ден?

Ако искате да стигнете от Дюселдорф до Дортмунд, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Дюселдорф и Дортмунд. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дюселдорф до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Düsseldorf до Dortmund

Евтини билети за автобус от Дюселдорф до Дортмунд
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дюселдорф до Дортмунд.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дюселдорф до Дортмунд, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дюселдорф до Дортмунд.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Düsseldorf до Dortmund

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дортмунд с автобус

Когато пътувате до Дортмунд с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

BlaBlaCar Bus е автобусна услуга на дълги разстояния, достъпна в множество държави, включително Франция, Германия и региона на Бенелюкс. Това е дъщерно дружество на BlaBlaCar, платформа за споделено пътуване. BlaBlaCar. Компанията обслужва автобуси до и от гари като Париж Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milan, Barcelona North Bus Station, Charles de Летище Gaulle 3, влак в Анси, летище Щутгарт и автогара Виктория.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Типове билети и съоръжения от Дюселдорф до Дортмунд

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain при пътуване от Дюселдорф до Дортмунд.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
Услуги на борда FlixTrain, BlaBlaCar Bus and FlixBus от Дюселдорф до Дортмунд
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дюселдорф до Дортмунд от bus.
съоръжения FlixTrain BlaBlaCar Bus FlixBus
quiet_zone Тиха зона check cross cross
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
luggage Багаж check check check
accessibility Достъпност check cross cross
food_and_drink Храни и напитки check cross check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check cross cross
sleeper_couchette спално място check cross cross

Дюселдорф до Дортмунд Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
4.06kg
Автобус
4.35kg
Полет
11.6kg
Кола
9.28kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Дюселдорф до Дортмунд?
Билет автобус от Дюселдорф до Дортмунд е 28,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 21,51 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дюселдорф до Дортмунд?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дюселдорф до Дортмунд е 21,51 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дюселдорф и Дортмунд от автобус?
Дюселдорф до Дортмунд е 58 km.
Колко време трае автобус между Дюселдорф и Дортмунд?
Дюселдорф до Дортмунд е средно 4 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 2 мин.
Какви компании работят от Дюселдорф до Дортмунд?
Дюселдорф до Дортмунд се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail FlixTrain, BlaBlaCar Bus and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Дюселдорф до Дортмунд?
Дюселдорф до Дортмунд има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Дюселдорф до Дортмунд?
Най-ранният автобус от Дюселдорф до Дортмунд тръгва на 05:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Дюселдорф до Дортмунд?
Последният автобус от Дюселдорф до Дортмунд тръгва на 21:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дюселдорф до Дортмунд?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 21,51 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дюселдорф до Дортмунд?
Има 4 станция(и), от която можете да се отклоните от Дюселдорф, за да отидете до Дортмунд. Можете да преминете от Düsseldorf ZOB am Hbf, Düsseldorf-Benrath, Dusseldorf Airport and Düsseldorf-Eller Süd и можете да стигнете до Dortmund-Derne, Dortmund-Aplerbeck and Dortmund Hbf.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дюселдорф до Дортмунд от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Дюселдорф и Дортмунд е 2 ч 2 мин.
Има ли директен автобус от Дюселдорф към Дортмунд?
Да, има директен автобус между Дюселдорф и Дортмунд.
Какви са емисиите на CO2 за Дюселдорф до Дортмунд от автобус?
Пътуването на автобус от Дюселдорф до Дортмунд създава 4.35kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дюселдорф

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дюселдорф

Международни маршрути от Дюселдорф и близките райони

Други дестинации от Дюселдорф

Основни маршрути до Дортмунд

Свързани маршрути

Други популярни маршрути