Намерете влак от Ихтиман до Петрич

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,71лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 17 мин.
Връзки на ден 4
Първо заминаване: 05:54
Последно отпътуване: 14:54
Разстояние 125km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Ихтиман до Петрич

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Ихтиман до Петрич. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Ихтиман до Петрич: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Ихтиман и Петрич.

Колко е най-евтиният билет за влак от Ихтиман до Петрич?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Ихтиман до Петрич за 6,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Петрич струват средно 6,70 лв..

,

Влакове от Ихтиман до Петрич


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

От кои станции пътуват влаковете до Петрич?

Влаковете до Петрич заминават от Ихтиман от ИХТИМАН и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Петрич от Ихтиман с влак?

Ако трябва да пътувате до Петрич от Ихтиман, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Ихтиман до Петрич с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Петрич тръгва в 05:01, последният е насрочен за 14:01. Средната продължителност на пътуването е 6 hours and 14 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Петрич за 5 hours and 32 minutes.