Намерете влак от Батановци до Кресна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Кресна

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 22 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 08:40
Последно отпътуване: 17:55
Разстояние 98km

Най-добрите оферти за вашия влак от Батановци до Кресна на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Батановци до Кресна. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Батановци до Кресна с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Батановци и Кресна.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Батановци до Кресна?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Батановци до Кресна за 3,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Кресна струват средно 3,50 лв..

,

Влакове от Батановци до Кресна


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Батановци и Кресна?

Влаковете до Кресна ще заминат от БАТАНОВЦИ и ще пристигнат на КРЕСНА - СП. or КРЕСНА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Кресна от Батановци с влак?

Ако трябва да пътувате до Кресна от Батановци, моля имайте предвид, че има 7 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 6 маршрута с поне една смяна, спрямо 1 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Кресна с влак?

Необходими са средно 2 hours and 40 minutes да стигнете до Кресна с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 10 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:01, докато последният тръгва от Батановци в 17:01.