• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Кресна до Варна

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Варна

Стигнете от Кресна до Варна с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кресна до Варна? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Кресна да се Варна с влак

разстояние 424 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 32 мин.
КРЕСНА - ВАРНА - СП.
08:48 - 21:20
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 17 мин.
КРЕСНА - ВАРНА
08:48 - 21:05
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 48 мин.
КРЕСНА - ВАРНА
10:49 - 23:37
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 13 ч. 2 мин.
КРЕСНА - ВАРНА - СП.
10:49 - 23:51
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 44 мин.
КРЕСНА - СП. - ВАРНА
10:53 - 23:37
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 58 мин.
КРЕСНА - СП. - ВАРНА - СП.
10:53 - 23:51
29,34 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 13 мин.
КРЕСНА - ВАРНА
21:02 - 09:15
29,34 лв.

Колко време отнема да се стигне от Кресна до Варна с влак?

Пътуването между Кресна и Варна с влак е приблизително 425 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

Кога тръгват заминаващите от Кресна до Варна?

Първото пътуване през нощта тръгва от Кресна в . Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в . Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Кресна и Варна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кресна до Варна?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Кресна и Варна. Можете да започнете пътуването си в Кресна на спирки като КРЕСНА and КРЕСНА - СП.. Те се свързват със спирки, включително ВАРНА - СП. and ВАРНА в Варна. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Кресна до Варна.

Колко пътувания от Кресна до Варна се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кресна до Варна. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.