Намерете влак от Червен бряг до Враца

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Враца

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 16 мин.
Връзки на ден 16
Първо заминаване: 03:50
Последно отпътуване: 20:17
Разстояние 44km

С virail са най-евтините билети за влак от Червен бряг до Враца

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Червен бряг до Враца. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Червен бряг до Враца с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Червен бряг до Враца, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Червен бряг до Враца?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Червен бряг до Враца също само за 2,10 лв., докато средната цена е 2,59 лв..

Влакове от Червен бряг до Враца


Тъй като пътуването между Червен бряг и Враца е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Червен бряг до Враца?

Можете да хванете влака до Враца на ЧЕРВЕН БРЯГ, който пристига на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА.

Колко влакови връзки има от Червен бряг до Враца всеки ден?

13 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до Враца с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Червен бряг до Враца и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Враца тръгва в 03:06, последният е насрочен за 15:06. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 26 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Враца за 1 hour and 7 minutes.