Намерете влак от Червен бряг до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,06лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 18 мин.
Връзки на ден 66
Първо заминаване: 03:54
Последно отпътуване: 20:17
Разстояние 89km

Сравнете най-добрите цени за влак от Червен бряг до София

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Червен бряг до София. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Червен бряг до София с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Червен бряг - София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Билетите за влак от Червен бряг до София струват средно 10,05 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,45 лв..

Влакове от Червен бряг до София


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Червен бряг до София?

Влаковете заминават от Червен бряг от ЧЕРВЕН БРЯГ и пристигат на СОФИЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Червен бряг до София?

17 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до София с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 14 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Червен бряг до София и кога тръгват влаковете?

С най-бързите връзки ще бъдете в София за 2 hours, но средно отнема 2 hours and 18 minutes. Първият влак, водещ до София е в 06:11, докато последният тръгва от Червен бряг в 18:11.