Намерете влак от Червен бряг до Видин

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 10,02лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 18 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 03:47
Последно отпътуване: 17:41
Разстояние 127km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Червен бряг до Видин

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Червен бряг до Видин. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Червен бряг до Видин: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Червен бряг - Видин.

Колко е най-евтиният билет за влак от Червен бряг до Видин?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Червен бряг до Видин от 5,70 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 6,40 лв..

Влакове от Червен бряг до Видин


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Червен бряг и Видин?

Можете да хванете влака до Видин на ЧЕРВЕН БРЯГ, който пристига на ВИДИН.

Пътуване с влак до Видин от Червен бряг: колко връзки дневно има?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Червен бряг до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Червен бряг до Видин с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Видин тръгва в 03:08, последният е насрочен за 17:08. Средната продължителност на пътуването е 4 hours and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Видин за 3 hours and 57 minutes.