Намерете влак от Червен бряг до Велико Търново

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велико Търново

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 39 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:41
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 126km

Евтини билети за влак от Червен бряг до Велико Търново на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Червен бряг до Велико Търново с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Червен бряг до Велико Търново, предлагани от Bdz.

Колко е най-евтиният билет за влак от Червен бряг до Велико Търново?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Червен бряг до Велико Търново за 4,55 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Велико Търново струват средно 5,08 лв..

,

Влакове от Червен бряг до Велико Търново


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Червен бряг до Велико Търново?

Влаковете до Велико Търново ще заминат от ЧЕРВЕН БРЯГ и ще пристигнат на ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

Колко връзки дневно има до Велико Търново от Червен бряг с влак?

Ако трябва да пътувате до Велико Търново от Червен бряг, моля имайте предвид, че има 5 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 5 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Червен бряг до Велико Търново и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 36 minutes да стигнете до Велико Търново с влак, но ще ви отнеме 2 hours and 21 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:11, докато последният тръгва от Червен бряг в 18:11.