Намерете влак от Черниче до Благоевград

Черниче до Благоевград с влак

Пътуването от Черниче до Благоевград от влак е 18,76 km и отнема 0 ч 23 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 06:23 ч. и последното на 21:13 ч.. Възможно е да пътувате от Черниче до Благоевград от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 23 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване06:23 ч.
Последно заминаване21:13 ч.
Разстояние18,76 km
ЗаминаванеЧерниче
ПристиганеБлагоевград
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Черниче до Благоевград с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Черниче до Благоевград. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Черниче до Благоевград?

Средно билетът за влак от Черниче до Благоевград ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Черниче до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Черниче до Благоевград. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко дълго е пътуването от Черниче до Благоевград с влак?

Пътуването от Черниче до Благоевград с влак обикновено отнема 0 ч 23 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 18,76 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 23 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Черниче и Благоевград с влак обикновено отнема 0 ч 23 мин, за да се измине разстояние от 18,76 km. Най-краткото пътуване от Черниче до Благоевград ще ви отнеме 0 ч 21 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Благоевград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Черниче до Благоевград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Черниче до Благоевград, който тръгва в 06:23 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:13 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Черниче в 06:23 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:13 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Черниче и Благоевград. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои са спирките по маршрута от Черниче до Благоевград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Черниче и Благоевград. Можете да започнете пътуването си в Черниче на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Благоевград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Черниче до Благоевград.

Колко ежедневни пътувания има от Черниче до Благоевград?

Точният брой на пътуванията от Черниче до Благоевград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Черниче до Благоевград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Черниче до Благоевград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 5 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Черниче до Благоевград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Черниче до Благоевград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Черниче до Благоевград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Черниче до Благоевград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Черниче до Благоевград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Черниче до Благоевград

Най-евтините билети за влак Черниче - Благоевград могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Благоевград с влак

Когато пътувате до Благоевград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Черниче до Благоевград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Черниче до Благоевград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Черниче до Благоевград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.31kg
Автобус
1.41kg
Полет
3.75kg
Кола
3kg
Какви са емисиите на CO2 за Черниче до Благоевград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Черниче и Благоевград са 1.31kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Черниче и Благоевград? Като вземете влака между Черниче и Благоевград, ще спестите 2.44kg CO2 емисии спрямо полет, 0.1kg спрямо автобус и 1.69kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Черниче и Благоевград от влак?
Черниче до Благоевград е 18,76 km.
Колко време трае влак между Черниче и Благоевград?
Черниче до Благоевград е средно 0 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 21 мин.
Колко влак на ден преминават от Черниче до Благоевград?
Черниче до Благоевград има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Черниче до Благоевград?
Най-ранният влак от Черниче до Благоевград тръгва на 06:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Черниче до Благоевград?
Последният влак от Черниче до Благоевград тръгва на 21:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Черниче до Благоевград?
Има средно 5 от Черниче до Благоевград.
Кое е най-бързото време за пътуване между Черниче до Благоевград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Черниче и Благоевград е 0 ч 21 мин.
Има ли директен влак от Черниче към Благоевград?
Да, има директен влак между Черниче и Благоевград.
Какви са емисиите на CO2 за Черниче до Благоевград от влак?
Пътуването на влак от Черниче до Благоевград създава 1.31kg CO2 емисии.

Отидете локално от Черниче

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Черниче

Международни маршрути от Черниче и близките райони

Други дестинации от Черниче

Основни маршрути до Благоевград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути