Намерете автобус от София до Ихтиман

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,50 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 6 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 19:45
разстояние 50 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от София до Ихтиман

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от София до Ихтиман е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Коя е най-ниската цена за автобусни билети от София до Ихтиман?

Можете да намерите автобусни билети от София до Ихтиман средно за 4,50 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 4,44 лв..

Цена на билет - всеки ден

4,50 лв. 4,50 лв. 4,50 лв. Още 4,50 лв. Още Още

Автобуси от София до Ихтиман

Кога заминават първите и последните автобуси от София до Ихтиман?

За да стигнете до Ихтиман от София с автобус, ще ви отнеме около 1 ч. 5 мин. или дори : 1 ч., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от София в 18:30, докато последният е в 19:45.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до Ихтиман от София: колко връзки дневно има?

Ако искате да пътувате от София до Ихтиман с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 5 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

Ако искате да пътувате от София до Ихтиман с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.