Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Исперих до Русе Тръгване от 7,57 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Русе

откривам

Бързо и лесно пътуване от Исперих до Русе с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Исперих до Русе? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Исперих до Русе, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват автобусните билети от Исперих до Русе?

Билет за автобус от Исперих до Русе ще ви струва средно 9,33 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 7,57 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Исперих да се Русе с автобус

Най-добра цена 7,57 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 42 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 12:10
Последно отпътуване 07:55
разстояние 71 km

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
2
Минимална цена
7,57 лв.
Максимална цена
9,97 лв.

Исперих - Русе

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

9,92 лв.

Дата
вторник 23 ноември 2021
Union Ivkoni-logo
Isperih Bus Station - Avtobusna Spirka Ruse
07:55 - 09:45
Union Ivkoni
1 ч. 50 мин.
CO2: 2.27kg
Най-
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 1 ч. 35 мин.
Isperih Bus Station - Avtobusna Spirka Ruse
02:10 - 03:45
9,92 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 1 ч. 50 мин.
Isperih Bus Station - Avtobusna Spirka Ruse
07:55 - 09:45
9,92 лв.

Колко време отнема да се стигне от Исперих до Русе с автобус?

Разстоянието между Исперих и Русе е около 71 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч. 42 мин.. Обаче най-бързите маршрути между Исперих и Русе продължават 1 ч. 35 мин.. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

По кое време са първото и последното заминаване от Исперих до Русе?

По принцип първото отпътуване за деня от Исперих ще бъде в 12:10, а последното - в 07:55. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Исперих до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Исперих до Русе с автобус?

Ще можете да напуснете Исперих, като използвате спирки като Isperih Bus Station, Isperih Bus Stop, Ivan Vazov Street 3 and Isperih. Те ви свързват със спирки, включително Avtobusna Spirka Ruse, Ruse Bus Station, Boulevard Tsar Osvoboditel 156 and Ruse в Русе. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Исперих, или в Русе, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Исперих до Русе има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Исперих до Русе може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 4 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni (Юнион Ивкони) and Union Ivkoni. В особено натоварени дни може да има до 9 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Исперих до Русе. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Исперих до Русе варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback