Намерете влак от Троян до Дупница

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Дупница

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,75лв.
Продължителност на пътуването 11 ч. 1 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 05:20
Последно отпътуване: 05:20
Разстояние 148km

Сравнете най-добрите цени за влак от Троян до Дупница

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Троян до Дупница?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Троян - Дупница.

Колко струват билетите за влак от Троян до Дупница?

Средната цена на билети за влак от Троян до Дупница е 11,95 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Троян до Дупница могат да бъдат около 11,75 лв..

Влакове от Троян до Дупница


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Троян до Дупница?

Влаковете до Дупница могат да заминат от ТРОЯН и да пристигнат на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА.

Колко влакови връзки има от Троян до Дупница всеки ден?

2 връзки са налични всеки ден за пътуване от Троян до Дупница с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Дупница с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Дупница за 10 hours and 59 minutes, но средно отнема 11 hours and 1 minute. Първият влак, водещ до Дупница е в 05:10, докато последният тръгва от Троян в 05:10.