Влак Diakopto - Атина цени от 14,09 лв.

Започва от
14,09 лв.

Diakopto до Атина с влак

Пътуването от Diakopto до Атина от влак е 135 km и отнема 2 ч 29 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 04:10 ч. и последното на 18:10 ч.. Възможно е да пътувате от Diakopto до Атина от влак само за 14,09 лв. или за 14,09 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 14,09 лв..

Най-ниската цена14,09 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 29 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена14,09 лв.
Най-висока цена14,09 лв.
Първо заминаване04:10 ч.
Последно заминаване18:10 ч.
Разстояние135 km
ЗаминаванеDiakopto
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Diakopto до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Diakopto до Атина

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Diakopto до Атина. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Diakopto до Атина?

Цените на билетите за влак от Diakopto до Атина варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Diakopto до Атина ще струват 14,09 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 14,09 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Diakopto до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 14,09 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Diakopto до Атина.

Колко време ще отнеме, за да отида от Diakopto до Атина с влак?

При разстояние от 135 km между Diakopto и Атина, обикновено отнема 2 ч 29 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 29 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Разстоянието между Diakopto и Атина е около 135 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 2 ч 29 мин. Обаче най-бързите маршрути между Diakopto и Атина продължават 2 ч 10 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Diakopto до Атина?

Можете да тръгнете от Diakopto на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Атина на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Diakopto и Атина. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Diakopto до Атина се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Diakopto до Атина, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Diakopto и Атина. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 10 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Diakopto до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Diakopto до Athens

Евтини билети за влак от Diakopto до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Diakopto до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Diakopto до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Diakopto до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Diakopto до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Цените на билетите за влак обикновено варират с наближаването на датата на заминаване. За предстоящите дни обаче цените на билетите за влак остават стабилни на 14,09 лв.. Независимо дали планирате предварително или решавате в последния момент, ще намерите билети в подобен ценови диапазон. Така че, отпуснете се и резервирайте, когато сте готови! Не забравяйте да проверите най-новите цени и наличност, преди да резервирате, за да сте сигурни, че имате най-точната информация за вашето пътуване.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Diakopto до Атина

Най-евтините билети за влак Diakopto - Атина могат да бъдат намерени само за 60,03 лв., ако имате късмет, или средно за 66,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 80,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Diakopto до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Diakopto до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Diakopto до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.45kg
Автобус
10.13kg
Полет
27kg
Кола
21.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Diakopto до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Diakopto и Атина са 9.45kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Diakopto и Атина? Като вземете влака между Diakopto и Атина, ще спестите 17.55kg CO2 емисии спрямо полет, 0.68kg спрямо автобус и 12.15kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Diakopto до Атина?
Билет влак от Diakopto до Атина е 14,09 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 14,09 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Diakopto до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Diakopto до Атина е 14,09 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Diakopto и Атина от влак?
Diakopto до Атина е 135 km.
Колко време трае влак между Diakopto и Атина?
Diakopto до Атина е средно 2 ч 29 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Diakopto до Атина?
Diakopto до Атина има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Diakopto до Атина?
Най-ранният влак от Diakopto до Атина тръгва на 04:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Diakopto до Атина?
Последният влак от Diakopto до Атина тръгва на 18:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Diakopto до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 14,09 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Diakopto до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Diakopto и Атина е 2 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Diakopto към Атина?
Да, има директен влак между Diakopto и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Diakopto до Атина от влак?
Пътуването на влак от Diakopto до Атина създава 9.45kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Атина

Други популярни маршрути