Влак Stavros - Атина цени от 38,74 лв.

Започва от
38,74 лв.

Stavros до Атина с влак

Пътуването от Stavros до Атина от влак е 155,5 km и отнема 2 ч 40 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 02:57 ч. и последното на 17:47 ч.. Възможно е да пътувате от Stavros до Атина от влак само за 38,74 лв. или за 38,74 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38,74 лв..

Най-ниската цена38,74 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 40 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена38,74 лв.
Най-висока цена38,74 лв.
Първо заминаване02:57 ч.
Последно заминаване17:47 ч.
Разстояние155,5 km
ЗаминаванеStavros
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Stavros до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Stavros до Атина с Virail

Планирате да пътувате от Stavros до Атина? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Stavros до Атина?

Средно билетът за влак от Stavros до Атина ще ви струва 38,74 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 38,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Stavros до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Stavros до Атина ще ви струва 38,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Stavros до Атина с влак?

Разстоянието между Stavros и Атина е приблизително 155,5 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 40 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Stavros и Атина продължава около 155,5 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 40 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 10 мин. Ако се опитвате да стигнете от Stavros до Атина възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Stavros до Атина?

Можете да тръгнете от Stavros на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Атина на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Stavros и Атина. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Stavros до Атина се извършват всеки ден?

Ще можете да пътувате от Stavros до Атина, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Stavros до Атина, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 6 директни връзки от Stavros до Атина всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Stavros до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Stavros до Athens

Евтини билети за влак от Stavros до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Stavros до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Stavros до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Stavros до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Stavros до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Stavros до Атина

Най-евтините билети за влак Stavros - Атина могат да бъдат намерени само за 60,03 лв., ако имате късмет, или средно за 66,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 80,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Stavros до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Stavros до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Stavros до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.89kg
Автобус
11.66kg
Полет
31.1kg
Кола
24.88kg
Какви са емисиите на CO2 за Stavros до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Stavros и Атина са 10.89kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Stavros и Атина? Като вземете влака между Stavros и Атина, ще спестите 20.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.77kg спрямо автобус и 13.99kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Stavros до Атина?
Билет влак от Stavros до Атина е 38,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38,74 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Stavros до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Stavros до Атина е 38,74 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Stavros и Атина от влак?
Stavros до Атина е 155,5 km.
Колко време трае влак между Stavros и Атина?
Stavros до Атина е средно 2 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Stavros до Атина?
Stavros до Атина има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Stavros до Атина?
Най-ранният влак от Stavros до Атина тръгва на 02:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Stavros до Атина?
Последният влак от Stavros до Атина тръгва на 17:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Stavros до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 38,74 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Stavros до Атина?
Има средно 6 от Stavros до Атина.
Кое е най-бързото време за пътуване между Stavros до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Stavros и Атина е 2 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Stavros към Атина?
Да, има директен влак между Stavros и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Stavros до Атина от влак?
Пътуването на влак от Stavros до Атина създава 10.89kg CO2 емисии.

Основни маршрути до Атина

Други популярни маршрути