Намерете влак от Коринт до Атина

Коринт до Атина с влак

Пътуването от Коринт до Атина от влак е 69,53 km и отнема 3 ч 42 мин. Има 47 връзки на ден, с първото заминаване на 05:12 ч. и последното на 22:14 ч.. Възможно е да пътувате от Коринт до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването3 ч 42 мин
Връзка на ден47
Първо заминаване05:12 ч.
Последно заминаване22:14 ч.
Разстояние69,53 km
ЗаминаванеКоринт
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Korinthos до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Стигнете от Коринт до Атина с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Коринт до Атина? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Коринт до Атина?

Средно билетът за влак от Коринт до Атина ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Коринт до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Коринт до Атина ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от Коринт до Атина с влак?

Разстоянието между Коринт и Атина е приблизително 69,53 km. Като цяло ще ви отнеме около 3 ч 42 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Коринт и Атина с влак обикновено отнема 3 ч 42 мин, за да се измине разстояние от 69,53 km. Най-краткото пътуване от Коринт до Атина ще ви отнеме 1 ч 3 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Атина е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Коринт до Атина?

По принцип първото отпътуване за деня от Коринт ще бъде в 05:12 ч., а последното - в 22:14 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Коринт до Атина могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Коринт в 05:12 ч., а последният - в 22:14 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Коринт до Атина могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Коринт до Атина?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Коринт и Атина. Можете да започнете пътуването си в Коринт на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Атина. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Коринт до Атина.

Колко ежедневни пътувания има от Коринт до Атина?

Точният брой на пътуванията от Коринт до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 47 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Коринт до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Коринт до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 33 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 14 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Коринт до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Korinthos до Athens

Евтини билети за влак от Коринт до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Коринт до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Коринт до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Коринт до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Korinthos до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Коринт до Атина

Най-евтините билети за влак Коринт - Атина могат да бъдат намерени само за 30,31 лв., ако имате късмет, или средно за 47,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Коринт до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Коринт до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Коринт до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.87kg
Автобус
5.21kg
Полет
13.91kg
Кола
11.12kg
Какви са емисиите на CO2 за Коринт до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Коринт и Атина са 4.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Коринт и Атина? Като вземете влака между Коринт и Атина, ще спестите 9.04kg CO2 емисии спрямо полет, 0.34kg спрямо автобус и 6.25kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Коринт и Атина от влак?
Коринт до Атина е 69,53 km.
Колко време трае влак между Коринт и Атина?
Коринт до Атина е средно 3 ч 42 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 3 мин.
Колко влак на ден преминават от Коринт до Атина?
Коринт до Атина има средно 47 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Коринт до Атина?
Най-ранният влак от Коринт до Атина тръгва на 05:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Коринт до Атина?
Последният влак от Коринт до Атина тръгва на 22:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Коринт до Атина?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Коринт, за да отидете до Атина. Можете да преминете от Corinth Bus Station и можете да стигнете до Athens, Athens Akominatou str. and Bus stop Athens.
Колко директни връзки преминават от Коринт до Атина?
Има средно 33 от Коринт до Атина.
Кое е най-бързото време за пътуване между Коринт до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Коринт и Атина е 1 ч 3 мин.
Има ли директен влак от Коринт към Атина?
Да, има директен влак между Коринт и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Коринт до Атина от влак?
Пътуването на влак от Коринт до Атина създава 4.87kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути