Влак Thiva - Атина цени от 24,26 лв.

Започва от
24,26 лв.

Thiva до Атина с влак

Пътуването от Thiva до Атина от влак е 51,86 km и отнема 1 ч 23 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 08:47 ч. и последното на 21:50 ч.. Възможно е да пътувате от Thiva до Атина от влак само за 24,26 лв. или за 24,26 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 24,26 лв..

Най-ниската цена24,26 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 23 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена24,26 лв.
Най-висока цена24,26 лв.
Първо заминаване08:47 ч.
Последно заминаване21:50 ч.
Разстояние51,86 km
ЗаминаванеThiva
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Thebes до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от Thiva до Атина с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Thiva до Атина. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Thiva до Атина?

Цените на билетите за влак от Thiva до Атина варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Thiva до Атина ще струват 24,26 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 24,26 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Thiva до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Thiva до Атина ще ви струва 24,26 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Thiva до Атина с влак?

При разстояние от 51,86 km между Thiva и Атина, обикновено отнема 1 ч 23 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 23 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от Thiva до Атина, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Thiva и Атина ще завършат пътуването в 1 ч 6 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 23 мин, за да пътувате 51,86 km между Thiva и Атина.

Кога тръгват заминаващите от Thiva до Атина?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Thiva до Атина, който обикновено тръгва в 08:47 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 21:50 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Thiva до Атина, който тръгва в 08:47 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки се използват при пътуване от Thiva до Атина?

Можете да тръгнете от Thiva на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Атина на следните спирки: . Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Thiva и Атина. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Thiva до Атина се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Thiva до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 6 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Thiva до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Thiva до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 6 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Thiva до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Thebes до Athens

Евтини билети за влак от Thiva до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Thiva до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Thiva до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Thiva до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Thebes до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 22,99 лв. до 24,26 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 5% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Thiva до Атина

Най-евтините билети за влак Thiva - Атина могат да бъдат намерени само за 60,03 лв., ако имате късмет, или средно за 66,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 80,52 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Thiva до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Thiva до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Thiva до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.63kg
Автобус
3.89kg
Полет
10.37kg
Кола
8.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Thiva до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Thiva и Атина са 3.63kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Thiva и Атина? Като вземете влака между Thiva и Атина, ще спестите 6.74kg CO2 емисии спрямо полет, 0.26kg спрямо автобус и 4.67kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Thiva до Атина?
Билет влак от Thiva до Атина е 24,26 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 24,26 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Thiva до Атина?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Thiva до Атина е 24,26 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Thiva и Атина от влак?
Thiva до Атина е 51,86 km.
Колко време трае влак между Thiva и Атина?
Thiva до Атина е средно 1 ч 23 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Thiva до Атина?
Thiva до Атина има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Thiva до Атина?
Най-ранният влак от Thiva до Атина тръгва на 08:47 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Thiva до Атина?
Последният влак от Thiva до Атина тръгва на 21:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Thiva до Атина?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 24,26 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Thiva до Атина?
Има средно 6 от Thiva до Атина.
Кое е най-бързото време за пътуване между Thiva до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Thiva и Атина е 1 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Thiva към Атина?
Да, има директен влак между Thiva и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Thiva до Атина от влак?
Пътуването на влак от Thiva до Атина създава 3.63kg CO2 емисии.

Популярни маршрути

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути