Намерете влак от Александруполис до Атина

Александруполис до Атина с влак

Пътуването от Александруполис до Атина от влак е 369,59 km и отнема 13 ч 40 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 05:59 ч. и последното на 05:59 ч.. Възможно е да пътувате от Александруполис до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването13 ч 40 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване05:59 ч.
Последно заминаване05:59 ч.
Разстояние369,59 km
ЗаминаванеАлександруполис
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Alexandroupoli до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Александруполис до Атина с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Александруполис до Атина? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Александруполис до Атина, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Александруполис до Атина с влак?

Когато пътувате от Александруполис до Атина, можете да очаквате да платите средно около . Може да успеете да намерите цени до , но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Александруполис до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Александруполис до Атина ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Александруполис до Атина с влак?

Пътуването от Александруполис до Атина с влак обикновено отнема 13 ч 40 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 369,59 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 13 ч 40 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Александруполис и Атина с влак обикновено отнема 13 ч 40 мин, за да се измине разстояние от 369,59 km. Най-краткото пътуване от Александруполис до Атина ще ви отнеме 13 ч 25 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Атина е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Александруполис до Атина?

Първият заминаващ за деня от Александруполис до Атина тръгва в 05:59 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 05:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Александруполис и Атина. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първият отпътуващ през нощта от Александруполис до Атина тръгва в 05:59 ч., докато последният отпътува в 05:59 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Александруполис и Атина. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Александруполис до Атина с влак?

Ще можете да напуснете Александруполис, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Атина. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Александруполис, или в Атина, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Александруполис до Атина?

Ако искате да стигнете от Александруполис до Атина, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Александруполис и Атина. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Александруполис до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Alexandroupoli до Athens

Евтини билети за влак от Александруполис до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Александруполис до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Александруполис до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Александруполис до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Alexandroupoli до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Александруполис до Атина

Най-евтините билети за влак Александруполис - Атина могат да бъдат намерени само за 30,31 лв., ако имате късмет, или средно за 47,81 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Александруполис до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Александруполис до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Александруполис до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
25.87kg
Автобус
27.72kg
Полет
73.92kg
Кола
59.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Александруполис до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Александруполис и Атина са 25.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Александруполис и Атина? Като вземете влака между Александруполис и Атина, ще спестите 48.05kg CO2 емисии спрямо полет, 1.85kg спрямо автобус и 33.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Александруполис и Атина от влак?
Александруполис до Атина е 369,59 km.
Колко време трае влак между Александруполис и Атина?
Александруполис до Атина е средно 13 ч 40 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 13 ч 25 мин.
Колко влак на ден преминават от Александруполис до Атина?
Александруполис до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Александруполис до Атина?
Най-ранният влак от Александруполис до Атина тръгва на 05:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Александруполис до Атина?
Последният влак от Александруполис до Атина тръгва на 05:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Александруполис до Атина?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Александруполис, за да отидете до Атина. Можете да преминете от Κ.Τ.Ε.Λ. ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ Ν. ΕΒΡΟΥ Α.Ε. и можете да стигнете до Bus stop Athens, Athens Akominatou str. and Athens.
Кое е най-бързото време за пътуване между Александруполис до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Александруполис и Атина е 13 ч 25 мин.
Има ли директен влак от Александруполис към Атина?
Да, има директен влак между Александруполис и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Александруполис до Атина от влак?
Пътуването на влак от Александруполис до Атина създава 25.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Александруполис

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Александруполис

Международни маршрути от Александруполис и близките райони

Други дестинации от Александруполис

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути