Намерете влак от Гюмюрджина до Атина

Гюмюрджина до Атина с влак

Пътуването от Гюмюрджина до Атина от влак е 378,37 km и отнема 12 ч 34 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 07:05 ч. и последното на 07:05 ч.. Възможно е да пътувате от Гюмюрджина до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването12 ч 34 мин
Връзка на ден2
Първо заминаване07:05 ч.
Последно заминаване07:05 ч.
Разстояние378,37 km
ЗаминаванеГюмюрджина
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Стигнете от Гюмюрджина до Атина с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Гюмюрджина до Атина. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Гюмюрджина до Атина?

Цените на билетите за влак от Гюмюрджина до Атина варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Гюмюрджина до Атина ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Гюмюрджина до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Гюмюрджина до Атина варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Гюмюрджина до Атина с влак?

Пътуването от Гюмюрджина до Атина с влак обикновено отнема 12 ч 34 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 378,37 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 12 ч 34 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Гюмюрджина до Атина, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Гюмюрджина и Атина ще завършат пътуването в 12 ч 19 мин. Средно ще ви отнеме около 12 ч 34 мин, за да пътувате 378,37 km между Гюмюрджина и Атина.

По кое време са първото и последното заминаване от Гюмюрджина до Атина?

Първият заминаващ за деня от Гюмюрджина до Атина тръгва в 07:05 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 07:05 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Гюмюрджина и Атина. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Първото пътуване през нощта тръгва от Гюмюрджина в 07:05 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 07:05 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Гюмюрджина и Атина. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Гюмюрджина до Атина?

В Гюмюрджина спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Атина, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Гюмюрджина до Атина има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Гюмюрджина до Атина, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Гюмюрджина до Атина, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Гюмюрджина до Атина всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Гюмюрджина до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Гюмюрджина до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Гюмюрджина до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Гюмюрджина до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Гюмюрджина до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Гюмюрджина до Атина

Най-евтините билети за влак Гюмюрджина - Атина могат да бъдат намерени само за 30,31 лв., ако имате късмет, или средно за 47,82 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Гюмюрджина до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Гюмюрджина до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Гюмюрджина до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
26.49kg
Автобус
28.38kg
Полет
75.67kg
Кола
60.54kg
Какви са емисиите на CO2 за Гюмюрджина до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Гюмюрджина и Атина са 26.49kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Гюмюрджина и Атина? Като вземете влака между Гюмюрджина и Атина, ще спестите 49.18kg CO2 емисии спрямо полет, 1.89kg спрямо автобус и 34.05kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Гюмюрджина и Атина от влак?
Гюмюрджина до Атина е 378,37 km.
Колко време трае влак между Гюмюрджина и Атина?
Гюмюрджина до Атина е средно 12 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 12 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Гюмюрджина до Атина?
Гюмюрджина до Атина има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Гюмюрджина до Атина?
Най-ранният влак от Гюмюрджина до Атина тръгва на 07:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Гюмюрджина до Атина?
Последният влак от Гюмюрджина до Атина тръгва на 07:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Гюмюрджина до Атина?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Гюмюрджина, за да отидете до Атина. Можете да преминете от Komotini Hospital Sismanoglio и можете да стигнете до Bus stop Athens, Athens Akominatou str. and Athens.
Кое е най-бързото време за пътуване между Гюмюрджина до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Гюмюрджина и Атина е 12 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Гюмюрджина към Атина?
Да, има директен влак между Гюмюрджина и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Гюмюрджина до Атина от влак?
Пътуването на влак от Гюмюрджина до Атина създава 26.49kg CO2 емисии.

Отидете локално от Гюмюрджина

Популярни маршрути

Международни маршрути от Гюмюрджина и близките райони

Други дестинации от Гюмюрджина

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути