Намерете влак от Елин Пелин до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,85лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 1 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:54
Последно отпътуване: 20:03
Разстояние 158km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Елин Пелин до Видин

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Видин. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Елин Пелин до Видин, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Елин Пелин до Видин с влак?

За да стигнете до Видин с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Елин Пелин до Видин?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Елин Пелин до Видин също само за 6,85 лв., докато средната цена е 7,78 лв..

Влакове от Елин Пелин до Видин


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

За къси разстояния като тези между Елин Пелин и Видин, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Елин Пелин - Видин?

Влаковете заминават от Елин Пелин от ЕЛИН ПЕЛИН и пристигат на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Елин Пелин с влак?

4 връзки са налични всеки ден за пътуване от Елин Пелин до Видин с влак. Моля, имайте предвид, че има 4 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Видин с влак?

Необходими са средно 7 hours and 59 minutes да стигнете до Видин с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 7 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:10, докато последният тръгва от Елин Пелин в 20:10.