Намерете влак от Volos до Атина

Volos до Атина с влак

Пътуването от Volos до Атина от влак е 167,85 km и отнема 4 ч 25 мин. Има 12 връзки на ден, с първото заминаване на 04:30 ч. и последното на 17:16 ч.. Възможно е да пътувате от Volos до Атина от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването4 ч 25 мин
Връзка на ден12
Първо заминаване04:30 ч.
Последно заминаване17:16 ч.
Разстояние167,85 km
ЗаминаванеVolos
ПристиганеАтина
ПревозвачиHellenic

Влак Билети от Volos до Athens

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Volos до Атина

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Volos до Атина? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Volos до Атина?

Цените ще варират, когато пътувате от Volos до Атина. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Volos до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Volos до Атина. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Volos до Атина с влак?

Пътуването от Volos до Атина с влак обикновено отнема 4 ч 25 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 167,85 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 4 ч 25 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Volos и Атина с влак обикновено отнема 4 ч 25 мин, за да се измине разстояние от 167,85 km. Най-краткото пътуване от Volos до Атина ще ви отнеме 3 ч 40 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Атина е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Volos до Атина?

Ще можете да напуснете Volos, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Атина. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Volos, или в Атина, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Volos за Атина?

Точният брой на пътуванията от Volos до Атина може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 12 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Volos до Атина. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Volos до Атина варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 12 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Volos до Атина. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Volos до Athens

Евтини билети за влак от Volos до Атина
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Volos до Атина.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Volos до Атина, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Volos до Атина.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Volos до Athens

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Volos до Атина

Най-евтините билети за влак Volos - Атина могат да бъдат намерени само за 30,31 лв., ако имате късмет, или средно за 47,82 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 71,46 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Атина с влак

Когато пътувате до Атина с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Hellenic от Volos до Атина
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Volos до Атина от train.
съоръжения Hellenic
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Volos до Атина Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.75kg
Автобус
12.59kg
Полет
33.57kg
Кола
26.86kg
Какви са емисиите на CO2 за Volos до Атина с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Volos и Атина са 11.75kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Volos и Атина? Като вземете влака между Volos и Атина, ще спестите 21.82kg CO2 емисии спрямо полет, 0.84kg спрямо автобус и 15.11kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Volos и Атина от влак?
Volos до Атина е 167,85 km.
Колко време трае влак между Volos и Атина?
Volos до Атина е средно 4 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 40 мин.
Колко влак на ден преминават от Volos до Атина?
Volos до Атина има средно 12 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Volos до Атина?
Най-ранният влак от Volos до Атина тръгва на 04:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Volos до Атина?
Последният влак от Volos до Атина тръгва на 17:16 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кои станции мога да премина от Volos до Атина?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Volos, за да отидете до Атина. Можете да преминете от Volos Station и можете да стигнете до Bus stop Athens, Athens Akominatou str. and Athens.
Кое е най-бързото време за пътуване между Volos до Атина от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Volos и Атина е 3 ч 40 мин.
Има ли директен влак от Volos към Атина?
Да, има директен влак между Volos и Атина.
Какви са емисиите на CO2 за Volos до Атина от влак?
Пътуването на влак от Volos до Атина създава 11.75kg CO2 емисии.

Отидете локално от Volos

Популярни маршрути

Международни маршрути от Volos и близките райони

Други дестинации от Volos

Основни маршрути до Атина

Свързани маршрути

Други популярни маршрути