Влак Кьолн - Мюнхен цени от 35,03 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 82,17 лв.
утре 54,77 лв.
2 дни 54,77 лв.
3 дни 54,77 лв.

Кьолн до Мюнхен с влак

Пътуването от Кьолн до Мюнхен от влак е 456,49 km и отнема 5 ч 55 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:28 ч. и последното на 23:57 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Мюнхен от влак само за 35,03 лв. или за 315,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,03 лв..

Най-ниската цена35,03 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 55 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена35,03 лв.
Най-висока цена315,44 лв.
Първо заминаване00:28 ч.
Последно заминаване23:57 ч.
Разстояние456,49 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеМюнхен
ПревозвачиDB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity

Влак Билети от Кьолн до Мюнхен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Кьолн до Мюнхен с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Кьолн до Мюнхен? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Кьолн до Мюнхен?

Цените на билетите за влак от Кьолн до Мюнхен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Кьолн до Мюнхен ще струват 35,03 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 126,98 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 126,98 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кьолн до Мюнхен.

Колко време отнема пътуването от Кьолн до Мюнхен с влак?

Разстоянието между Кьолн и Мюнхен е приблизително 456,49 km. Като цяло ще ви отнеме около 5 ч 55 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Кьолн и Мюнхен с влак обикновено отнема 5 ч 55 мин, за да се измине разстояние от 456,49 km. Най-краткото пътуване от Кьолн до Мюнхен ще ви отнеме 4 ч 38 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Мюнхен е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кьолн до Мюнхен?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Кьолн от следните спирки: Köln, Hbf,Köln-Mülheim ,Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport. Пристигайки в Мюнхен, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Hopfenstraße, München,Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Мюнхен.

Колко пъти на ден има пътувания от Кьолн до Мюнхен?

Маршрутът от Кьолн до Мюнхен се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кьолн са средно 4 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кьолн до Мюнхен, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 2 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Мюнхен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Мюнхен

Евтини билети за влак от Кьолн до Мюнхен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Мюнхен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Мюнхен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Мюнхен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Мюнхен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 35,03 лв. до 249,18 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 86% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Мюнхен

Най-евтините билети за влак Кьолн - Мюнхен могат да бъдат намерени само за 61,25 лв., ако имате късмет, или средно за 115,26 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 179,09 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Мюнхен с влак

Когато пътувате до Мюнхен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Мюнхен

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Кьолн до Мюнхен.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity от Кьолн до Мюнхен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Мюнхен от train.
съоръжения DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check cross
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Кьолн до Мюнхен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
31.95kg
Автобус
34.24kg
Полет
91.3kg
Кола
73.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Мюнхен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Мюнхен са 31.95kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Мюнхен? Като вземете влака между Кьолн и Мюнхен, ще спестите 59.35kg CO2 емисии спрямо полет, 2.29kg спрямо автобус и 41.09kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Мюнхен?
Билет влак от Кьолн до Мюнхен е 126,98 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Мюнхен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Мюнхен е 35,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Мюнхен от влак?
Кьолн до Мюнхен е 456,49 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Мюнхен?
Кьолн до Мюнхен е средно 5 ч 55 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 38 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Мюнхен?
Кьолн до Мюнхен се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Мюнхен?
Кьолн до Мюнхен има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Мюнхен?
Най-ранният влак от Кьолн до Мюнхен тръгва на 00:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Мюнхен?
Последният влак от Кьолн до Мюнхен тръгва на 23:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Мюнхен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Мюнхен?
Има средно 2 от Кьолн до Мюнхен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Мюнхен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Мюнхен е 4 ч 38 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Мюнхен?
Да, има директен влак между Кьолн и Мюнхен.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Мюнхен от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Мюнхен създава 31.95kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Мюнхен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути