Влак Кьолн - Амстердам цени от 34,28 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 42,01 лв.
утре 41,56 лв.
2 дни 41,13 лв.
3 дни 49,74 лв.

Кьолн до Амстердам с влак

Пътуването от Кьолн до Амстердам от влак е 214,39 km и отнема 5 ч 4 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 06:13 ч. и последното на 16:14 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Амстердам от влак само за 34,28 лв. или за 83,01 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 34,28 лв..

Най-ниската цена34,28 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 4 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена34,28 лв.
Най-висока цена83,01 лв.
Първо заминаване06:13 ч.
Последно заминаване16:14 ч.
Разстояние214,39 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеАмстердам
ПревозвачиFlixBus, FlixTrain

Влак Билети от Кьолн до Амстердам

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Кьолн до Амстердам с Virail

Планирате да пътувате от Кьолн до Амстердам? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Кьолн до Амстердам с влак?

Средно билетът за влак от Кьолн до Амстердам ще ви струва 49,62 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 34,28 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Амстердам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кьолн до Амстердам варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 49,62 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Кьолн до Амстердам с влак?

Средното време за пътуване е 5 ч 4 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 214,39 km от Кьолн до Амстердам. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Кьолн до Амстердам да отнеме повече от 5 ч 4 мин. Пътуването от Кьолн до Амстердам обхваща разстояние от 214,39 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч 4 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 4 ч 17 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кьолн до Амстердам по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време на деня мога да пътувам от Кьолн до Амстердам?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кьолн до Амстердам, който обикновено тръгва в 06:13 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 16:14 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Кьолн до Амстердам, който обикновено тръгва в 06:13 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 16:14 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кьолн до Амстердам?

Ще можете да напуснете Кьолн, като използвате спирки като Köln-Mülheim ,Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf. Те ви свързват със спирки, включително Amsterdam Dam,Diemen, Treinstation,Amsterdam, Centraal Station,Amsterdam, W Hotel,Amsterdam - Bijlmer Arena,Duivendrecht Station,Amsterdam Zuid Wtc,Amsterdam Science Park,Amsterdam, Station Holendrecht,Amsterdam Rai,Amsterdam - Sloterdijk,Amsterdam, Leidseplein,Amsterdam, Amstel,SCHIPHOL AIRPORT,Amsterdam Muiderpoort,Amsterdam, Rijksmuseum в Амстердам. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кьолн, или в Амстердам, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има пътувания от Кьолн до Амстердам?

Средно има 2 заминаващи ежедневно от Кьолн до Амстердам. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Кьолн, които пътуват директно до Амстердам. Има 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Амстердам. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Амстердам

Евтини билети за влак от Кьолн до Амстердам
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Амстердам.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Амстердам, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Амстердам.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Амстердам

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 31,54 лв. до 62,97 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 50% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Амстердам

Най-евтините билети за влак Кьолн - Амстердам могат да бъдат намерени само за 44,38 лв., ако имате късмет, или средно за 49,35 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 57,41 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Амстердам с влак

Когато пътувате до Амстердам с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

FlixBus, компания за автобуси на дълги разстояния, работи както в Европа, така и в Съединените щати. Основан през 2013 г., той се разрасна до един от най-големите автобусни оператори в Европа, свързващ над 2500 дестинации в 30 държави. С произход от Германия, FlixBus бързо се разшири до съседни страни, включително Франция, Италия, Дания, Холандия и Хърватия, като същевременно предлага редовни услуги до Норвегия, Испания и Англия. С достъпни цени и удобни удобства като безплатен Wi-Fi, електрически контакти и бордови тоалетни, FlixBus осигурява удобно и приятно пътуване.

Услуги на борда FlixBus and FlixTrain от Кьолн до Амстердам
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Амстердам от train.
съоръжения FlixBus FlixTrain
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
quiet_zone Тиха зона cross check
accessibility Достъпност cross check
bicycle Велосипед cross check
sleeper_couchette спално място cross check

Кьолн до Амстердам Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.01kg
Автобус
16.08kg
Полет
42.88kg
Кола
34.3kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Амстердам с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Амстердам са 15.01kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Амстердам? Като вземете влака между Кьолн и Амстердам, ще спестите 27.87kg CO2 емисии спрямо полет, 1.07kg спрямо автобус и 19.29kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Амстердам?
Билет влак от Кьолн до Амстердам е 49,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 34,28 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Амстердам?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Амстердам е 34,28 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Амстердам от влак?
Кьолн до Амстердам е 214,39 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Амстердам?
Кьолн до Амстердам е средно 5 ч 4 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 17 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Амстердам?
Кьолн до Амстердам се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus and FlixTrain предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Амстердам?
Кьолн до Амстердам има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Амстердам?
Най-ранният влак от Кьолн до Амстердам тръгва на 06:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Амстердам?
Последният влак от Кьолн до Амстердам тръгва на 16:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Амстердам?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 34,28 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Амстердам от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Амстердам е 4 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Амстердам?
Да, има директен влак между Кьолн и Амстердам.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Амстердам от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Амстердам създава 15.01kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Амстердам

Свързани маршрути

Други популярни маршрути