Влак Хановер - Рим цени от 100,68лв.

Започва от
100,68лв.
откривам

Хановер до Рим с влак

Пътуването от Хановер до Рим от влак е 1 183 km и отнема 14 ч. 25 мин.. Има 121 връзки на ден, с първото заминаване на 01:03 и последното на 00:54. Възможно е да пътувате от Хановер до Рим от влак само за 100,68лв. или за 889,76лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 100,68лв..

Най-добра цена 100,68лв.
Продължителност на пътуването 14 ч. 25 мин.
Връзка на ден 121
Най-ниската цена 100,68лв.
Най-висока цена 889,76лв.
Първо заминаване 01:03
Последно заминаване 00:54
Разстояние 1 183 km
Заминаване Хановер
Пристигане Рим
Превозвачи Autobus, DB - InterCity Express (ICE),

Влак Билети от Хановер до Рим

  Sep 26
  Още
  21°
  Sep 27
  Още
  23°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  18°
  Oct 01
  Още
  19°
  Oct 02
  Още
  19°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  18°
  Oct 05
  Още
  16°
  Oct 06
  Още
  14°
  Oct 07
  Още
  15°
  Oct 08
  Още
  13°
  Oct 09
  Още
  11°
  Oct 10
  Още
  11°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
21°

Пътуването ви от Хановер до Рим с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Хановер до Рим? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Хановер до Рим?

Цените ще варират, когато пътувате от Хановер до Рим. Средно обаче ще платите около 428,38лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 100,68лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Хановер до Рим
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хановер до Рим.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хановер до Рим, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хановер до Рим.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хановер до Рим

Най-евтините билети за влак Хановер - Рим могат да бъдат намерени само за 127лв., ако имате късмет, или средно за 172лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 221лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Рим с влак

Когато пътувате до Рим с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Frecciarossa, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания, е известна услуга за високоскоростни влакове в Италия. Влаковете FRECCIAROSSA, достигащи скорости до 300 км/ч, свързват големи градове, включително Рим, Милано, Неапол, Флоренция и Торино.

ÖBB Nightjet, управляван от Австрийските федерални железници (ÖBB), предлага пътуване с влак през нощта между големите европейски градове, осигурявайки удобен и комфортен начин за пътуване през нощта. Влаковете Nightjet са оборудвани със спални кабини, кушетки и седалки, предлагайки на пътниците удобен и удобен начин да пътуват на дълги разстояния, докато спят. Услугата работи в цяла Австрия и се простира до съседни страни като Германия, Швейцария, Италия и Чехия.

Eurocity е трансгранична влакова услуга, която свързва големите градове в Европа. Това е съвместно предприятие между национални железопътни компании в различни страни, като Deutsche Bahn в Германия, SNCF във Франция и SBB в Швейцария. Влаковете Eurocity предлагат комфортни и удобни опции за пътуване за пътниците, с удобства като климатик, вагон-ресторанти и Wi-Fi. Услугата работи по редовен график и осигурява връзки между градове като Париж, Берлин, Милано и Виена. Влаковете на Eurocity са популярен избор за пътници, които искат да изследват множество дестинации в Европа, без да се налага да шофират или летят със самолет.

EuroNight е вид международна нощна влакова услуга, която работи в Европа. Той се управлява от различни национални железопътни компании и предлага удобни места за спане, вагон-ресторанти и други удобства за пътниците, пътуващи на дълги разстояния. Влаковете EuroNight обикновено се движат между големите градове в различни страни, като Париж и Берлин или Виена и Будапеща. Те често са популярен избор за пътешественици, които искат да спестят време и пари, като комбинират разходите за транспорт и настаняване. През последните години обаче много маршрути на EuroNight бяха преустановени или заменени с високоскоростни влакове, тъй като търсенето на нощни пътувания намаля.

Frecciargento е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Trenitalia, националната железопътна компания на Италия. Името „Frecciargento“ означава „сребърна стрела“ на италиански, а влаковете са известни със своя елегантен, модерен дизайн и високи скорости. Влаковете Frecciargento се движат по високоскоростни линии и конвенционални линии, свързващи големи градове в Италия, включително Рим, Верона, Милано, Венеция, Флоренция и Неапол. Frecciargento е една от няколкото високоскоростни влакови услуги, предлагани от Trenitalia, включително Frecciarossa и Frecciabianca.

Типове билети и съоръжения от Хановер до Рим

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от EuroCity, Frecciargento и Frecciarossa при пътуване от Хановер до Рим.

Second Class

С влаковете Eurocity на Deutsche Bahn билетът за втора класа ви гарантира по-достъпно пътуване. По време на пътуването си имате достъп до основни съоръжения като електрически контакти, климатик и бар-карета.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Ако искате да подобрите изживяването си при пътуване на по-тихо място с допълнителни услуги като регулируеми седалки, повече място за краката, кетъринг услуги и избор на места, можете да изберете първокласните билети за влаковете Eurocity на Deutsche Bahn.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

В стандартната класа на Frecciargento можете да прекарате време в портала FRECCE, да се насладите на удобно пътуване в регулируеми седалки, да заредите устройствата си с помощта на електрически контакти и да опитате вкусна храна и напитки в бара FrecciaBistrò.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на Frecciargento ще се насладите на всички удобства, които се намират във втора класа, плюс по-просторни и удобни седалки. Освен това ще бъдете почерпени с безплатни закуски и малка напитка за добре дошли от кафе или просеко.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Standard

Standard е основното ниво на обслужване и включва удобна седалка и достъп до основни услуги на борда. Вагони 5-8 са за ниво Стандарт със седалки покрити със сива еко кожа.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Premium

Премиум услугата включва по-широка седалка, повече място за краката и достъп до допълнителни удобства като напитка за добре дошли и избор от вестници. Треньор 4 на влака Frecciarossa 1000 е запазен за ниво Premium.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Executive

Екзекютив е най-високото ниво на обслужване и включва всички удобства на бизнес ниво, както и лична система за забавление и гурме ястия, сервирани от специален готвач на борда.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Business

Бизнес услугата е предназначена за пътуващи по работа и включва всички удобства на ниво Premium, както и достъп до специален бизнес салон и приоритетно качване на борда. Автобуси 2 и 3 на Frecciarossa 1000 са запазени за бизнес ниво на обслужване.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Seated carriage

Тези билети са идеални за по-кратки пътувания през деня, включващи удобни места в климатизирани вагони.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Couchette

Тези билети предоставят по-достъпна опция за пътуване през нощта, с двуетажни легла в споделени купета, които могат да поберат до 6 пътници.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Sleeper cabin

Това са най-удобните билети за Nightjet, включващи единични, двойни или тройни отделения с легла, одеяла и възглавници за добър сън.

Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Second Class

Във влаковете SBB Intercity, в допълнение към основните удобства за билет за втора класа, има семейна зона, специално проектирана да предложи комфорт за семейства с деца. Ако огладнеете по време на пътуването, можете да се насладите на вкусни ястия във вагона на ресторанта.

WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.

WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
Услуги на борда Autobus, DB - InterCity Express (ICE) и DB - Intercity от Хановер до Рим
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хановер до Рим от влак.
съоръжения Autobus DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity DB - Regionalbahn Urlaubs-Express EuroCity Frecciargento EuroNight ÖBB - Interregio (IR) Frecciarossa DB - InterCityNight DB - Regional Express Nightjet DB - EuroCity Express (ECE)
WiFi
Тиха зона
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед
спално място

Хановер до Рим Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.6kg
Автобус
43.6kg
Полет
1,742.7kg
Кола
168.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Хановер до Рим с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хановер и Рим са 6.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хановер и Рим? Като вземете влака между Хановер и Рим, ще спестите 1,736.1kg CO2 емисии спрямо полет, 37.0kg спрямо автобус и 161.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хановер до Рим?
Билет влак от Хановер до Рим е 499,63лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 100,68лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хановер до Рим?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хановер до Рим е 100,68лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хановер и Рим от влак?
Хановер до Рим е 1 183 km.
Колко време трае влак между Хановер и Рим?
Хановер до Рим е средно 19 ч. 21 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 14 ч. 25 мин..
Какви компании работят от Хановер до Рим?
Хановер до Рим се покрива от оператор(и) 18. Можете да намерите на Virail Autobus, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, InterCityNotte, DB - Regionalbahn, TRN, Eurocity Brenner, Regionale Veloce, Urlaubs-Express, EuroCity, Frecciargento, EuroNight, ÖBB - Interregio (IR), Frecciarossa, DB - InterCityNight, DB - Regional Express, Nightjet, DB - EuroCity Express (ECE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Хановер до Рим?
Хановер до Рим има средно 121 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хановер до Рим?
Най-ранният влак от Хановер до Рим тръгва на 01:03. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хановер до Рим?
Последният влак от Хановер до Рим тръгва на 00:54. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хановер до Рим?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 100,68лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Хановер до Рим?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Хановер, за да отидете до Рим. Можете да преминете от Hannover Hbf and Hannovermesselaatzen и можете да стигнете до Roma Nomentana, Roma Tiburtina, Roma Trastevere, Roma Termini, Roma Tuscolana, Roma S. Pietro, Ciampino and Roma Monte Mario.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хановер до Рим от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хановер и Рим е 14 ч. 25 мин..
Има ли директен влак от Хановер към Рим?
Да, има директен влак между Хановер и Рим.
Какви са емисиите на CO2 за Хановер до Рим от влак?
Пътуването на влак от Хановер до Рим създава 6.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Хановер

Уикенд бягства от Хановер

Международни маршрути от Хановер и близките райони

Други дестинации от Хановер

Основни маршрути до Рим

Свързани маршрути

Други популярни маршрути