Влак Кьолн - Offenbach цени от 48,72 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Offenbach с влак

Пътуването от Кьолн до Offenbach от влак е 158,5 km и отнема 3 ч 10 мин. Има 8 връзки на ден, с първото заминаване на 02:15 ч. и последното на 06:00 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Offenbach от влак само за 48,72 лв. или за 92,17 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 48,72 лв..

Най-ниската цена48,72 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 10 мин
Връзка на ден8
Най-ниската цена48,72 лв.
Най-висока цена92,17 лв.
Първо заминаване02:15 ч.
Последно заминаване06:00 ч.
Разстояние158,5 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеOffenbach
ПревозвачиMittelrheinBahn, VIAS RailОще

Влак Билети от Кьолн до Offenbach

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Бързо и лесно пътуване от Кьолн до Offenbach с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кьолн до Offenbach. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Кьолн до Offenbach?

Когато пътувате от Кьолн до Offenbach, можете да очаквате да платите средно около 60,54 лв.. Може да успеете да намерите цени до 48,72 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Offenbach. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Кьолн до Offenbach, можете да очаквате да платите средно около 60,54 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Offenbach с влак?

Пътуването от Кьолн до Offenbach с влак обикновено отнема 3 ч 10 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 158,5 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч 10 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Кьолн до Offenbach, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Кьолн и Offenbach ще завършат пътуването в 1 ч 47 мин. Средно ще ви отнеме около 3 ч 10 мин, за да пътувате 158,5 km между Кьолн и Offenbach.

Кои спирки се използват при пътуване от Кьолн до Offenbach?

Ще можете да напуснете Кьолн, като използвате спирки като Köln-Mülheim ,Koeln Messe/deutz,Cologne Bonn Airport,Köln, Hbf. Те ви свързват със спирки, включително Offenbach Waldhof,Offenbach (Main) Hbf в Offenbach. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кьолн, или в Offenbach, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Кьолн за Offenbach?

Средно има 8 заминаващи ежедневно от Кьолн до Offenbach. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Кьолн, които пътуват директно до Offenbach. Има 8 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Offenbach. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Offenbach

Евтини билети за влак от Кьолн до Offenbach
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Offenbach.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Offenbach, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Offenbach.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Offenbach

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Offenbach

Най-евтините билети за влак Кьолн - Offenbach могат да бъдат намерени само за 37,79 лв., ако имате късмет, или средно за 56,85 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 73,18 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Offenbach с влак

Когато пътувате до Offenbach с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

National Express е британска мултинационална компания за обществен транспорт, която управлява автобусни и железопътни услуги в Обединеното кралство, Европа, Северна Африка и Северна Америка. Компанията е основана през 1972 г. и е със седалище в Бирмингам, Великобритания. National Express управлява флот от над 1600 автобуса, обслужващи над 900 дестинации в Обединеното кралство. Компанията също оперира железопътни услуги в Обединеното кралство, включително франчайза за Източна Англия.

VIAS Rail е белгийска железопътна компания, която управлява пътнически и товарни влакове в Белгия и Холандия. Създадена е през 2014 г. като съвместно предприятие между френската железопътна компания SNCF и белгийската железопътна компания SNCB. VIAS Rail оперира високоскоростни влакове, регионални влакове и влакове, както и предоставя услуги за железопътен товарен транспорт. Компанията има за цел да предостави безопасни, надеждни и устойчиви транспортни решения на своите клиенти. VIAS Rail се ангажира да намали въздействието си върху околната среда чрез инвестиране в енергийно ефективни влакове и насърчаване на устойчиви практики в цялата си дейност.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Offenbach

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Кьолн до Offenbach.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда MittelrheinBahn, VIAS Rail and DB - InterCity Express (ICE) от Кьолн до Offenbach
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Offenbach от train.
съоръжения MittelrheinBahn VIAS Rail DB - InterCity Express (ICE) National Express DB - Regional Express
quiet_zone Тиха зона check check check check check
wifi WiFi check check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check check
accessibility Достъпност check check check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check check check
air_con Климатик check check check check check
bicycle Велосипед check check check check check
sleeper_couchette спално място check check check check check
luggage Багаж cross cross check check cross

Кьолн до Offenbach Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.09kg
Автобус
11.89kg
Полет
31.7kg
Кола
25.36kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Offenbach с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Offenbach са 11.09kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Offenbach? Като вземете влака между Кьолн и Offenbach, ще спестите 20.61kg CO2 емисии спрямо полет, 0.8kg спрямо автобус и 14.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Offenbach?
Билет влак от Кьолн до Offenbach е 60,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 48,72 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Offenbach?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Offenbach е 48,72 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Offenbach от влак?
Кьолн до Offenbach е 158,5 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Offenbach?
Кьолн до Offenbach е средно 3 ч 10 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 47 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Offenbach?
Кьолн до Offenbach се покрива от оператор(и) 4. Можете да намерите на Virail MittelrheinBahn, VIAS Rail, DB - InterCity Express (ICE), National Express and DB - Regional Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Offenbach?
Кьолн до Offenbach има средно 8 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Offenbach?
Най-ранният влак от Кьолн до Offenbach тръгва на 02:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Offenbach?
Последният влак от Кьолн до Offenbach тръгва на 06:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Offenbach?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 48,72 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Offenbach от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Offenbach е 1 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Offenbach?
Да, има директен влак между Кьолн и Offenbach.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Offenbach от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Offenbach създава 11.09kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Offenbach

Други популярни маршрути