Влак Кьолн - Кобленц цени от 35,03 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Кобленц с влак

Пътуването от Кьолн до Кобленц от влак е 78,33 km и отнема 1 ч 54 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:28 ч. и последното на 04:56 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Кобленц от влак само за 35,03 лв. или за 53,23 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 35,03 лв..

Най-ниската цена35,03 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 54 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена35,03 лв.
Най-висока цена53,23 лв.
Първо заминаване00:28 ч.
Последно заминаване04:56 ч.
Разстояние78,33 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеКобленц
ПревозвачиMittelrheinBahn, DB - Intercity

Влак Билети от Кьолн до Кобленц

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Кьолн до Кобленц с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Кьолн до Кобленц. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струва да се стигне от Кьолн до Кобленц с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Кьолн до Кобленц. Средно обаче ще платите около 48,06 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 35,03 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Кобленц. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 48,06 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кьолн до Кобленц.

Колко време отнема да се стигне от Кьолн до Кобленц с влак?

При разстояние от 78,33 km между Кьолн и Кобленц, обикновено отнема 1 ч 54 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 54 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Кьолн и Кобленц с влак обикновено отнема 1 ч 54 мин, за да се измине разстояние от 78,33 km. Най-краткото пътуване от Кьолн до Кобленц ще ви отнеме 1 ч 8 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Кобленц е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кьолн до Кобленц?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Кьолн от следните спирки: Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln, Hbf,Köln-Mülheim . Пристигайки в Кобленц, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Bahnhofstraße, Koblenz,Koblenz Hbf,Koblenz Lutzel. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Кобленц.

Колко пъти на ден има тръгващи от Кьолн за Кобленц?

Ако искате да стигнете от Кьолн до Кобленц, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 3 директни пътувания между Кьолн и Кобленц. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 1 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Кобленц. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Кобленц

Евтини билети за влак от Кьолн до Кобленц
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Кобленц.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Кобленц, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Кобленц.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Кобленц

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Кобленц

Най-евтините билети за влак Кьолн - Кобленц могат да бъдат намерени само за 19,37 лв., ако имате късмет, или средно за 29,47 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 40,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Кобленц с влак

Когато пътувате до Кобленц с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

Въпреки че не са толкова бързи като високоскоростните влакове ICE, влаковете InterCity на Deutsche Bahn могат да се похвалят със скорост до 200 км/ч, предлагайки просторни вагони и възможности за хранене. Опериращи по множество германски маршрути, като например Кьолн-Хамбург, тези влакове се простират и до международни дестинации, включително Амстердам и Люксембург. Някои маршрути дори разполагат с двуетажни влакове.

Типове билети и съоръжения от Кьолн до Кобленц

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - Intercity при пътуване от Кьолн до Кобленц.

Second Class

Ако пътувате на втора класа във влак на Deutsche Bahn IC, можете да се насладите на удобства като контактни гнезда, безплатен Wi-Fi, сгъваеми маси и удобни седалки през целия път. Не забравяйте да посетите бистрата кола, ако искате нещо за пиене или ядене, въпреки че имайте предвид, че те може да не са налични във някои IC влакове.

wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

В първа класа на SBB Intercity можете да се възползвате от персонален електрически контакт, по-удобни седалки и по-голямо пространство за багаж. Някои IC влакове също предлагат тихи зони и бизнес зони.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Deutsche Bahn пуска безплатен WiFi в своите IC влакове, като някои вече предлагат услугата.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всички седалки и в двата класа имат електрически контакти във влаковете DB IC.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете IC можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
Службата за мобилност на Deutsche Bahn предоставя помощ при качване, слизане и трансфери с влак. Персоналът е на разположение, за да отговори на въпроси и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Във влаковете DB IC има ресторант за хранене или бистро за закуски. Можете да хапнете в бистрото или на мястото си. Пътниците в първа класа получават безплатна храна на мястото си. Менюто се променя, но винаги има местна храна, включително вегетариански и вегански избор.
air_con Климатик open icon close icon
Междуградските влакове имат климатизирани секции.
bicycle Велосипед open icon close icon
За влакове IC се изискват билет и резервация за велосипеди, като разходите за резервация са включени. Велосипедите обикновено се съхраняват във вагони втора класа, въпреки че вашето място може да е другаде.
Услуги на борда MittelrheinBahn, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) от Кьолн до Кобленц
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Кобленц от train.
съоръжения MittelrheinBahn DB - Intercity DB - InterCity Express (ICE)
quiet_zone Тиха зона check cross check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check cross check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check cross check
bicycle Велосипед check cross check
sleeper_couchette спално място check cross check
luggage Багаж cross check check

Кьолн до Кобленц Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
5.48kg
Автобус
5.87kg
Полет
15.67kg
Кола
12.53kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Кобленц с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Кобленц са 5.48kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Кобленц? Като вземете влака между Кьолн и Кобленц, ще спестите 10.19kg CO2 емисии спрямо полет, 0.39kg спрямо автобус и 7.05kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кьолн до Кобленц?
Билет влак от Кьолн до Кобленц е 48,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 35,03 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кьолн до Кобленц?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кьолн до Кобленц е 35,03 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кьолн и Кобленц от влак?
Кьолн до Кобленц е 78,33 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Кобленц?
Кьолн до Кобленц е средно 1 ч 54 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 8 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Кобленц?
Кьолн до Кобленц се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail MittelrheinBahn, DB - Intercity and DB - InterCity Express (ICE) предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Кобленц?
Кьолн до Кобленц има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Кобленц?
Най-ранният влак от Кьолн до Кобленц тръгва на 00:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Кобленц?
Последният влак от Кьолн до Кобленц тръгва на 04:56 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кьолн до Кобленц?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 35,03 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Кобленц?
Има средно 3 от Кьолн до Кобленц.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Кобленц от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Кобленц е 1 ч 8 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Кобленц?
Да, има директен влак между Кьолн и Кобленц.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Кобленц от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Кобленц създава 5.48kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Кобленц

Свързани маршрути

Други популярни маршрути