Намерете влак от Кьолн до Бон

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Кьолн до Бон с влак

Пътуването от Кьолн до Бон от влак е 24,4 km и отнема 0 ч 32 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:05 ч. и последното на 02:56 ч.. Възможно е да пътувате от Кьолн до Бон от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 32 мин
Връзка на ден4
Първо заминаване00:05 ч.
Последно заминаване02:56 ч.
Разстояние24,4 km
ЗаминаванеКьолн
ПристиганеБон
ПревозвачиMittelrheinBahn, National Express

Влак Билети от Кьолн до Бон

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Кьолн до Бон с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Кьолн до Бон. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Кьолн до Бон с влак?

Най-евтините билети за влак от Кьолн до Бон струват . Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Кьолн до Бон.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кьолн до Бон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Кьолн до Бон ще ви струва . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Кьолн до Бон с влак?

Пътуването от Кьолн до Бон с влак обикновено отнема 0 ч 32 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 24,4 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 0 ч 32 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването от Кьолн до Бон обхваща разстояние от 24,4 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 32 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 29 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кьолн до Бон по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Кьолн до Бон?

Ще можете да напуснете Кьолн, като използвате спирки като Cologne Bonn Airport,Koeln Messe/deutz,Köln-Mülheim ,Köln, Hbf. Те ви свързват със спирки, включително Bonn Thomastr.,Beuel Ringstr., Bonn,Bad Godesberg Bahnhof, Bonn,Bonn Hauptbahnhof,Bonn, Museumsmeile в Бон. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Кьолн, или в Бон, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Кьолн до Бон?

Ще можете да пътувате от Кьолн до Бон, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Кьолн до Бон, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 4 директни връзки от Кьолн до Бон всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кьолн до Бон. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Кьолн до Бон

Евтини билети за влак от Кьолн до Бон
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кьолн до Бон.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кьолн до Бон, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кьолн до Бон.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Кьолн до Бон

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17,04 лв. до 28,96 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 41% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кьолн до Бон

Най-евтините билети за влак Кьолн - Бон могат да бъдат намерени само за 19,55 лв., ако имате късмет, или средно за 27,32 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,67 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Бон с влак

Когато пътувате до Бон с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

MittelrheinBahn е регионална железопътна компания, която оперира в региона на долината на Рейн в Германия. Това е дъщерно дружество на Transdev, глобална транспортна компания. MittelrheinBahn работи по няколко маршрута, включително линията Кобленц-Майнц, линията Кобленц-Триер и линията Кобленц-Бинген. Влаковете на компанията са модерни и удобни, с удобства като климатик, безплатен Wi-Fi и тоалетни на борда. MittelrheinBahn също предлага различни опции за билети, включително единични билети, дневни билети и групови билети. Компанията се ангажира да предоставя надеждни и ефективни услуги на своите пътници и играе важна роля в свързването на общностите в региона на долината на Рейн.

Услуги на борда MittelrheinBahn and National Express от Кьолн до Бон
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кьолн до Бон от train.
съоръжения MittelrheinBahn National Express
quiet_zone Тиха зона check check
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
accessibility Достъпност check check
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check check
bicycle Велосипед check check
sleeper_couchette спално място check check
luggage Багаж cross check

Кьолн до Бон Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.71kg
Автобус
1.83kg
Полет
4.88kg
Кола
3.9kg
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Бон с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кьолн и Бон са 1.71kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кьолн и Бон? Като вземете влака между Кьолн и Бон, ще спестите 3.17kg CO2 емисии спрямо полет, 0.12kg спрямо автобус и 2.19kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Кьолн и Бон от влак?
Кьолн до Бон е 24,4 km.
Колко време трае влак между Кьолн и Бон?
Кьолн до Бон е средно 0 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 29 мин.
Какви компании работят от Кьолн до Бон?
Кьолн до Бон се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail MittelrheinBahn and National Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Кьолн до Бон?
Кьолн до Бон има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кьолн до Бон?
Най-ранният влак от Кьолн до Бон тръгва на 00:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кьолн до Бон?
Последният влак от Кьолн до Бон тръгва на 02:56 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Кьолн до Бон?
Има средно 4 от Кьолн до Бон.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кьолн до Бон от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кьолн и Бон е 0 ч 29 мин.
Има ли директен влак от Кьолн към Бон?
Да, има директен влак между Кьолн и Бон.
Какви са емисиите на CO2 за Кьолн до Бон от влак?
Пътуването на влак от Кьолн до Бон създава 1.71kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кьолн

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кьолн

Международни маршрути от Кьолн и близките райони

Други дестинации от Кьолн

Основни маршрути до Бон

Свързани маршрути

Други популярни маршрути