Намерете влак от Казанлък до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 26 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 07:15
Последно отпътуване: 13:35
Разстояние 103km

Сравнете най-добрите цени за влак от Казанлък до Борово, Област Русе

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Борово, Област Русе с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Казанлък и Борово, Област Русе.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Борово, Област Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Борово, Област Русе за 4,45 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Борово, Област Русе струват средно 8,33 лв..

,

Влакове от Казанлък до Борово, Област Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Казанлък и Борово, Област Русе?

Влаковете заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на БОРОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Борово, Област Русе от Казанлък с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Борово, Област Русе с влак?

Необходими са средно 6 hours and 5 minutes да стигнете до Борово, Област Русе с влак, но ще ви отнеме 5 hours and 1 minute с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:01, докато последният тръгва от Казанлък в 13:01.