Намерете влак от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 19 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 09:28
Последно отпътуване: 19:48
Разстояние 68km

Сравнете най-добрите цени за влак от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Влакове от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Търговище, Област Търговище и Борово, Област Русе.

Каква е цената на билетите за влак от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе за 4,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Борово, Област Русе струват средно 6,35 лв..

,

Влакове от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Борово, Област Русе?

Влаковете до Борово, Област Русе могат да заминат от ТЪРГОВИЩЕ и да пристигнат на БОРОВО.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Търговище, Област Търговище до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Борово, Област Русе с влак?

Първият влак до Борово, Област Русе тръгва в 09:12, докато последният в 19:12. Пътуването продължава средно 3 hours and 48 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Борово, Област Русе за 2 hours and 59 minutes.