Намерете влак от Велико Търново до Борово, Област Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Борово, Област Русе

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 36 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 06:35
Последно отпътуване: 22:06
Разстояние 49km

Сравнете най-добрите цени за влак от Велико Търново до Борово, Област Русе

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Борово, Област Русе?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Борово, Област Русе.

Колко струват билетите за влак от Велико Търново до Борово, Област Русе?

Билетите за влак от Велико Търново до Борово, Област Русе струват средно 2,35 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 2,10 лв..

Влакове от Велико Търново до Борово, Област Русе


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Тъй като пътуването между Велико Търново и Борово, Област Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Велико Търново - Борово, Област Русе?

Влаковете до Борово, Област Русе заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на БОРОВО.

Пътуване с влак до Борово, Област Русе от Велико Търново: колко връзки дневно има?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Борово, Област Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 1 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Велико Търново до Борово, Област Русе и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 2 hours and 43 minutes да стигнете до Борово, Област Русе с влак, но ще ви отнеме 1 hour and 54 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:12, докато последният тръгва от Велико Търново в 22:12.