Влак Горна Оряховица - Белослав цени от 6,11 лв.

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Горна Оряховица до Белослав с влак

Пътуването от Горна Оряховица до Белослав от влак е 162,39 km и отнема 3 ч 13 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:00 ч. и последното на 23:03 ч.. Възможно е да пътувате от Горна Оряховица до Белослав от влак само за 6,11 лв. или за 11,72 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 6,11 лв..

Най-ниската цена6,11 лв.
Продължителност на пътуването3 ч 13 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена6,11 лв.
Най-висока цена11,72 лв.
Първо заминаване05:00 ч.
Последно заминаване23:03 ч.
Разстояние162,39 km
ЗаминаванеГорна Оряховица
ПристиганеБелослав
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Горна Оряховица до Белослав

Планирате да пътувате от Горна Оряховица до Белослав? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от Горна Оряховица до Белослав?

Цените ще варират, когато пътувате от Горна Оряховица до Белослав. Средно обаче ще платите около 7,63 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 6,11 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Горна Оряховица до Белослав. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Горна Оряховица до Белослав, можете да очаквате да платите средно около 7,63 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Горна Оряховица до Белослав с влак?

При разстояние от 162,39 km между Горна Оряховица и Белослав, обикновено отнема 3 ч 13 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 3 ч 13 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Горна Оряховица и Белослав продължава около 162,39 km и обикновено отнема приблизително 3 ч 13 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 3 ч 1 мин. Ако се опитвате да стигнете от Горна Оряховица до Белослав възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Горна Оряховица до Белослав?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Горна Оряховица и Белослав. Можете да започнете пътуването си в Горна Оряховица на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Белослав. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Горна Оряховица до Белослав.

Колко пъти на ден има пътувания от Горна Оряховица до Белослав?

Маршрутът от Горна Оряховица до Белослав се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Горна Оряховица са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Горна Оряховица до Белослав, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 5 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Горна Оряховица до Белослав. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Горна Оряховица до Белослав
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Горна Оряховица до Белослав.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Горна Оряховица до Белослав, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Горна Оряховица до Белослав.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Горна Оряховица до Белослав

Най-евтините билети за влак Горна Оряховица - Белослав могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Белослав с влак

Когато пътувате до Белослав с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Горна Оряховица до Белослав
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Горна Оряховица до Белослав от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Горна Оряховица до Белослав Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
11.37kg
Автобус
12.18kg
Полет
32.48kg
Кола
25.98kg
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Белослав с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Горна Оряховица и Белослав са 11.37kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Горна Оряховица и Белослав? Като вземете влака между Горна Оряховица и Белослав, ще спестите 21.11kg CO2 емисии спрямо полет, 0.81kg спрямо автобус и 14.61kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Горна Оряховица до Белослав?
Билет влак от Горна Оряховица до Белослав е 7,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 6,11 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Горна Оряховица до Белослав?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Горна Оряховица до Белослав е 6,11 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Горна Оряховица и Белослав от влак?
Горна Оряховица до Белослав е 162,39 km.
Колко време трае влак между Горна Оряховица и Белослав?
Горна Оряховица до Белослав е средно 3 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 1 мин.
Колко влак на ден преминават от Горна Оряховица до Белослав?
Горна Оряховица до Белослав има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Горна Оряховица до Белослав?
Най-ранният влак от Горна Оряховица до Белослав тръгва на 05:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Горна Оряховица до Белослав?
Последният влак от Горна Оряховица до Белослав тръгва на 23:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Горна Оряховица до Белослав?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 6,11 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Горна Оряховица до Белослав?
Има средно 5 от Горна Оряховица до Белослав.
Кое е най-бързото време за пътуване между Горна Оряховица до Белослав от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Горна Оряховица и Белослав е 3 ч 1 мин.
Има ли директен влак от Горна Оряховица към Белослав?
Да, има директен влак между Горна Оряховица и Белослав.
Какви са емисиите на CO2 за Горна Оряховица до Белослав от влак?
Пътуването на влак от Горна Оряховица до Белослав създава 11.37kg CO2 емисии.

Отидете локално от Горна Оряховица

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Горна Оряховица

Международни маршрути от Горна Оряховица и близките райони

Други дестинации от Горна Оряховица

Основни маршрути до Белослав

Свързани маршрути

Други популярни маршрути