Влак Ябълково - Стара Загора цени от 3,82 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Ябълково до Стара Загора с влак

Пътуването от Ябълково до Стара Загора от влак е 43,72 km и отнема 2 ч 34 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 01:35 ч. и последното на 20:09 ч.. Възможно е да пътувате от Ябълково до Стара Загора от влак само за 3,82 лв. или за 9,20 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 3,82 лв..

Най-ниската цена3,82 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 34 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена3,82 лв.
Най-висока цена9,20 лв.
Първо заминаване01:35 ч.
Последно заминаване20:09 ч.
Разстояние43,72 km
ЗаминаванеЯбълково
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Ябълково до Стара Загора с Virail

Планирате да пътувате от Ябълково до Стара Загора? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Ябълково до Стара Загора?

Най-евтините билети за влак от Ябълково до Стара Загора струват 3,82 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 5,15 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Ябълково до Стара Загора.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Ябълково до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Ябълково до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 5,15 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Ябълково до Стара Загора с влак?

При разстояние от 43,72 km между Ябълково и Стара Загора, обикновено отнема 2 ч 34 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 2 ч 34 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Ябълково до Стара Загора обхваща разстояние от 43,72 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 34 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 50 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Ябълково до Стара Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Ябълково до Стара Загора с влак?

Можете да тръгнете от Ябълково на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Ябълково и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има тръгващи от Ябълково за Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Ябълково до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Ябълково до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Ябълково до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Ябълково до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Ябълково до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Ябълково до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Ябълково до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Ябълково до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Ябълково до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Ябълково - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Ябълково до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Ябълково до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Ябълково до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.06kg
Автобус
3.28kg
Полет
8.74kg
Кола
6.99kg
Какви са емисиите на CO2 за Ябълково до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Ябълково и Стара Загора са 3.06kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Ябълково и Стара Загора? Като вземете влака между Ябълково и Стара Загора, ще спестите 5.68kg CO2 емисии спрямо полет, 0.22kg спрямо автобус и 3.93kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Ябълково до Стара Загора?
Билет влак от Ябълково до Стара Загора е 5,15 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 3,82 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Ябълково до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Ябълково до Стара Загора е 3,82 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Ябълково и Стара Загора от влак?
Ябълково до Стара Загора е 43,72 km.
Колко време трае влак между Ябълково и Стара Загора?
Ябълково до Стара Загора е средно 2 ч 34 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 50 мин.
Колко влак на ден преминават от Ябълково до Стара Загора?
Ябълково до Стара Загора има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Ябълково до Стара Загора?
Най-ранният влак от Ябълково до Стара Загора тръгва на 01:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Ябълково до Стара Загора?
Последният влак от Ябълково до Стара Загора тръгва на 20:09 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Ябълково до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 3,82 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Ябълково до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Ябълково и Стара Загора е 1 ч 50 мин.
Има ли директен влак от Ябълково към Стара Загора?
Да, има директен влак между Ябълково и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Ябълково до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Ябълково до Стара Загора създава 3.06kg CO2 емисии.

Отидете локално от Ябълково

Популярни маршрути

Международни маршрути от Ябълково и близките райони

Други дестинации от Ябълково

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути