Намерете влак от Шумен до Чирпан

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Чирпан

Детайли за пътуването

Най-добра цена 13,01лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 55 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 23:38
Разстояние 176km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Чирпан

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Шумен до Чирпан. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми обслужват маршрута от Шумен до Чирпан?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Чирпан.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Чирпан?

Билетите за влак от Шумен до Чирпан струват средно 10,71 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 7,40 лв..

Влакове от Шумен до Чирпан


Тъй като пътуването между Шумен и Чирпан е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Шумен и Чирпан?

Влаковете до Чирпан заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ЧИРПАН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Чирпан от Шумен с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Чирпан с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Чирпан с влак?

Средната продължителност на пътуването е 9 hours and 16 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Чирпан за 5 hours and 59 minutes. Първият влак тръгва от Шумен в 07:08, докато последният тръгва в 23:08.