Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Карлово

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6,50лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 43 мин.
Връзки на ден 13
Първо заминаване: 02:32
Последно отпътуване: 18:05
Разстояние 92km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Димитровград, Област Хасково до Карлово

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Карлово. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Димитровград, Област Хасково до Карлово, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Димитровград, Област Хасково до Карлово с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Димитровград, Област Хасково и Карлово.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карлово?

Билетите за влак от Димитровград, Област Хасково до Карлово струват средно 4,68 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,70 лв..


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

От кои станции пътуват влаковете до Карлово?

Влаковете до Карлово заминават от Димитровград, Област Хасково от ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД и пристигат на КАРЛОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карлово от Димитровград, Област Хасково с влак?

Ако трябва да пътувате до Карлово от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 9 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 9 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Кога заминават влаковете до Карлово и колко време е пътуването?

Необходими са средно 3 hours and 17 minutes да стигнете до Карлово с влак, но ще ви отнеме 3 hours с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:06, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 17:01.