Намерете автобус от Шумен до Букурещ

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 19,54 лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 33 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 23:45
Последно отпътуване 22:45
разстояние 145 km

Намерете с virail своя автобус от Шумен до Букурещ

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Шумен до Букурещ е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струва нискотарифен билет за автобуси от Шумен до Букурещ?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Шумен до Букурещ само за 19,54 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 35,87 лв..

Автобуси от Шумен до Букурещ

Кога заминават първите и последните автобуси от Шумен до Букурещ?

За да стигнете до Букурещ от Шумен с автобус, ще ви отнеме около 4 ч. 33 мин. или дори : 3 ч. 40 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Шумен в 23:45, докато последният е в 22:45.

Имайки предвид краткото разстояние между Шумен и Букурещ, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Букурещ от Шумен с автобус?

Ако искате да пътувате от Шумен до Букурещ с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 2 директни линии, спрямо 0 маршрута, които имат поне една смяна. Моля, обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент.

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Шумен до Букурещ с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.