Намерете влак от Велико Търново до Челопеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Челопеч

Детайли за пътуването

Най-добра цена 11,05лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 42 мин.
Връзки на ден 7
Първо заминаване: 05:24
Последно отпътуване: 18:07
Разстояние 133km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Челопеч на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Велико Търново до Челопеч. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Челопеч?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Велико Търново - Челопеч.

Каква е цената на билетите за влак от Велико Търново до Челопеч?

Билетите за влак от Велико Търново до Челопеч струват средно 10,45 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Велико Търново до Челопеч


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Велико Търново и Челопеч?

Влаковете до Челопеч могат да заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и да пристигнат на ЧЕЛОПЕЧ.

Пътуване с влак до Челопеч от Велико Търново: колко връзки дневно има?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Челопеч с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Челопеч с влак?

Необходими са средно 9 hours and 59 minutes да стигнете до Челопеч с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 55 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 05:08, докато последният тръгва от Велико Търново в 18:08.