Намерете влак от Велико Търново до Долна Митрополия

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Долна Митрополия

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,45лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 14 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:35
Последно отпътуване: 16:11
Разстояние 99km

Най-добрите оферти за вашия влак от Велико Търново до Долна Митрополия на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Велико Търново до Долна Митрополия. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Велико Търново до Долна Митрополия?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Велико Търново и Долна Митрополия.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Долна Митрополия?

Билетите за влак от Велико Търново до Долна Митрополия струват средно 3,83 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,45 лв..

Влакове от Велико Търново до Долна Митрополия


За къси разстояния като тези между Велико Търново и Долна Митрополия, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

На кои станции можете да хванете влака до Долна Митрополия и къде ще пристигнете?

Влаковете до Долна Митрополия могат да заминат от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и да пристигнат на ДОЛНА МИТРОПОЛИЯ.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Велико Търново до Долна Митрополия?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Долна Митрополия с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Долна Митрополия и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Долна Митрополия за 2 hours and 37 minutes, но средно отнема 3 hours and 29 minutes. Първият влак, водещ до Долна Митрополия е в 06:02, докато последният тръгва от Велико Търново в 16:02.