• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Стрелча до Копривщица

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Копривщица

Пътуване от Стрелча до Копривщица с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Стрелча до Копривщица. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Стрелча да се Копривщица с влак

разстояние 15 km

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Стрелча - Копривщица

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 5 ч. 15 мин.
СТРЕЛЧА - КОПРИВЩИЦА
07:17 - 12:32
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 7 ч. 35 мин.
СТРЕЛЧА - КОПРИВЩИЦА
13:07 - 20:42

Колко време ще отнеме, за да отида от Стрелча до Копривщица с влак?

Пътуването между Стрелча и Копривщица с влак е приблизително 16 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Стрелча до Копривщица?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Стрелча до Копривщица, който тръгва в . Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в . Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Стрелча до Копривщица?

В Стрелча спирките за заминаване включват СТРЕЛЧА. Когато пристигнете в Копривщица, може да успеете да слезете на спирки като КОПРИВЩИЦА. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Стрелча до Копривщица?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Стрелча до Копривщица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.