Намерете влак от Панагюрище до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,30 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 2 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 12:50
Последно отпътуване 12:50
разстояние 129 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Панагюрище до Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Панагюрище до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Панагюрище до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Панагюрище до Хасково за 4,30 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 4,30 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Панагюрище до Хасково?

Обичате ли да пътувате с влак до Хасково от Панагюрище? Възможно е, но има една ежедневна връзка между тези два града. В резултат, моля обърнете специално внимание, когато избирате вашата оферта.

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Панагюрище и Хасково.

Влакове от Панагюрище до Хасково

Кога заминават влаковете до Хасково и колко време е пътуването?

Ще ви отнеме 5 ч. 2 мин. да стигнете в Хасково. Най-ранният влак тръгва от Панагюрище в 12:50, докато последният тръгва в 12:50.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете до Хасково ще заминат от ПАНАГЮРИЩЕ и ще пристигнат на ХАСКОВО.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко влакови връзки има от Панагюрище до Хасково всеки ден?

Ако желаете да отидете в Хасково от Панагюрище с влак, 1 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 1 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Панагюрище до Хасково с влак, има 1 достъпни връзки на ден. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 1 маршрута с най-малко една смяна, спрямо нула директни линии. Така че ще трябва да хванете друг влак.