Намерете влак от Медковец до Петрич

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Петрич

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,65лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 31 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 07:45
Последно отпътуване: 12:19
Разстояние 248km

С virail са най-евтините билети за влак от Медковец до Петрич

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Петрич. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Медковец до Петрич, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Медковец до Петрич: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Медковец и Петрич.

Колко е най-евтиният билет за влак от Медковец до Петрич?

Средната цена на билети за влак от Медковец до Петрич е 8,80 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Медковец до Петрич могат да бъдат около 8,65 лв..

Влакове от Медковец до Петрич


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Петрич?

Влаковете заминават от Медковец от МЕДКОВЕЦ и пристигат на ПЕТРИЧ.

Колко връзки дневно има до Петрич от Медковец с влак?

3 връзки са налични всеки ден за пътуване от Медковец до Петрич с влак. Моля, имайте предвид, че има 3 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Медковец до Петрич и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 49 minutes да стигнете до Петрич с влак, но ще ви отнеме 8 hours and 22 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:12, докато последният тръгва от Медковец в 12:12.