Намерете влак от Калофер до Видин

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Видин

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,85лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 10 мин.
Връзки на ден 3
Първо заминаване: 06:35
Последно отпътуване: 16:21
Разстояние 229km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Калофер до Видин

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Калофер до Видин?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Калофер до Видин, предлагани от Bdz.

Каква е цената на билетите за влак от Калофер до Видин?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Калофер до Видин за 9,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Видин струват средно 13,63 лв..

,

Влакове от Калофер до Видин


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Калофер до Видин?

Можете да хванете влака до Видин на КАЛОФЕР, който пристига на ВИДИН.

Колко връзки дневно има за пътуване до Видин от Калофер с влак?

Ако трябва да пътувате до Видин от Калофер, моля имайте предвид, че има 3 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За колко време ще отидете от Калофер до Видин с влак и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 12 hours and 9 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Видин за 9 hours and 18 minutes. Първият влак тръгва от Калофер в 06:12, докато последният тръгва в 16:12.