Намерете влак от Копривщица до Ямбол

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Копривщица до Ямбол с влак

Пътуването от Копривщица до Ямбол от влак е 177,08 km и отнема . Има връзки на ден, с първото заминаване на и последното на . Възможно е да пътувате от Копривщица до Ямбол от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Разстояние177,08 km
ЗаминаванеКопривщица
ПристиганеЯмбол
Евтини билети за влак от Копривщица до Ямбол
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Копривщица до Ямбол.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Копривщица до Ямбол, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Копривщица до Ямбол.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Копривщица до Ямбол Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.4kg
Автобус
13.28kg
Полет
35.42kg
Кола
28.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Копривщица до Ямбол с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Копривщица и Ямбол са 12.4kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Копривщица и Ямбол? Като вземете влака между Копривщица и Ямбол, ще спестите 23.02kg CO2 емисии спрямо полет, 0.88kg спрямо автобус и 15.93kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Копривщица и Ямбол от влак?
Копривщица до Ямбол е 177,08 km.
Има ли директен влак от Копривщица към Ямбол?
Да, има директен влак между Копривщица и Ямбол.
Какви са емисиите на CO2 за Копривщица до Ямбол от влак?
Пътуването на влак от Копривщица до Ямбол създава 12.4kg CO2 емисии.

Отидете локално от Копривщица

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Копривщица

Международни маршрути от Копривщица и близките райони

Други дестинации от Копривщица

Основни маршрути до Ямбол

Свързани маршрути

Други популярни маршрути