Намерете влак от Копривщица до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Хасково

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,80лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 33 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 08:33
Последно отпътуване: 08:33
Разстояние 126km

Най-добрите оферти за вашия влак от Копривщица до Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Копривщица до Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми ви отвеждат от Копривщица до Хасково с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Копривщица - Хасково.

Колко е най-евтиният билет за влак от Копривщица до Хасково?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Копривщица до Хасково от 5,80 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 5,80 лв..

Влакове от Копривщица до Хасково


Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Тъй като пътуването между Копривщица и Хасково е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от Копривщица от КОПРИВЩИЦА и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има до Хасково от Копривщица с влак?

Ако трябва да пътувате до Хасково от Копривщица, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 1 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Хасково с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Хасково за 7 hours and 33 minutes, но средно отнема 7 hours and 33 minutes. Първият влак, водещ до Хасково е в 08:01, докато последният тръгва от Копривщица в 08:01.