Намерете влак от Копривщица до Велико Търново

Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуването ви от Копривщица до Велико Търново с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Копривщица до Велико Търново? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Копривщица до Велико Търново, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Копривщица да се Велико Търново с влак

разстояние 116 km
Заминаване Копривщица
Пристигане Велико Търново
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Копривщица - Велико Търново

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Копривщица до Велико Търново с влак?

Пътуването между Копривщица и Велико Търново с влак е приблизително 116 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време на деня мога да пътувам от Копривщица до Велико Търново?

Първият отпътуващ през нощта от Копривщица до Велико Търново тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Копривщица и Велико Търново. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Копривщица до Велико Търново?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Копривщица и Велико Търново. Можете да започнете пътуването си в Копривщица на спирки като КОПРИВЩИЦА. Те се свързват със спирки, включително ВЕЛИКО ТЪРНОВО в Велико Търново. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Копривщица до Велико Търново.

Колко пъти на ден има тръгващи от Копривщица за Велико Търново?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Копривщица до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване