Влак Копривщица - Велико Търново цени от 5,24 лв.

Започва от
5,24 лв.
откривам

Копривщица до Велико Търново с влак

Пътуването от Копривщица до Велико Търново от влак е 115,67 km и отнема 5 ч 32 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 07:45 ч. и последното на 20:25 ч.. Възможно е да пътувате от Копривщица до Велико Търново от влак само за 5,24 лв. или за 12,82 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 5,24 лв..

Най-ниската цена5,24 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 32 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена5,24 лв.
Най-висока цена12,82 лв.
Първо заминаване07:45 ч.
Последно заминаване20:25 ч.
Разстояние115,67 km
ЗаминаванеКопривщица
ПристиганеВелико Търново
Превозвачи

Бързо и лесно пътуване от Копривщица до Велико Търново с Virail

Планирате да пътувате от Копривщица до Велико Търново? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Копривщица до Велико Търново?

Цените ще варират, когато пътувате от Копривщица до Велико Търново. Средно обаче ще платите около 8,06 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 5,24 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Копривщица до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 8,06 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Копривщица до Велико Търново.

Колко време ще отнеме, за да отида от Копривщица до Велико Търново с влак?

Пътуването между Копривщица и Велико Търново с влак е приблизително 115,67 km. Ще ви отнеме около 5 ч 32 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Копривщица до Велико Търново, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Копривщица и Велико Търново ще завършат пътуването в 4 ч 16 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 32 мин, за да пътувате 115,67 km между Копривщица и Велико Търново.

По кое време на деня мога да пътувам от Копривщица до Велико Търново?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Копривщица до Велико Търново, който обикновено тръгва в 07:45 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 20:25 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първото пътуване през нощта тръгва от Копривщица в 07:45 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 20:25 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Копривщица и Велико Търново. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Копривщица до Велико Търново?

В Копривщица спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в Велико Търново, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пътувания от Копривщица до Велико Търново се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Копривщица до Велико Търново, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Копривщица и Велико Търново. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Копривщица до Велико Търново. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Копривщица до Велико Търново
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Копривщица до Велико Търново.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Копривщица до Велико Търново, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Копривщица до Велико Търново.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Копривщица до Велико Търново

Най-евтините билети за влак Копривщица - Велико Търново могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Велико Търново с влак

Когато пътувате до Велико Търново с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Копривщица до Велико Търново
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Копривщица до Велико Търново от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Копривщица до Велико Търново Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
8.1kg
Автобус
8.68kg
Полет
23.13kg
Кола
18.51kg
Какви са емисиите на CO2 за Копривщица до Велико Търново с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Копривщица и Велико Търново са 8.1kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Копривщица и Велико Търново? Като вземете влака между Копривщица и Велико Търново, ще спестите 15.03kg CO2 емисии спрямо полет, 0.58kg спрямо автобус и 10.41kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Копривщица до Велико Търново?
Билет влак от Копривщица до Велико Търново е 8,06 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 5,24 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Копривщица до Велико Търново?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Копривщица до Велико Търново е 5,24 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Копривщица и Велико Търново от влак?
Копривщица до Велико Търново е 115,67 km.
Колко време трае влак между Копривщица и Велико Търново?
Копривщица до Велико Търново е средно 5 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 16 мин.
Колко влак на ден преминават от Копривщица до Велико Търново?
Копривщица до Велико Търново има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Копривщица до Велико Търново?
Най-ранният влак от Копривщица до Велико Търново тръгва на 07:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Копривщица до Велико Търново?
Последният влак от Копривщица до Велико Търново тръгва на 20:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Копривщица до Велико Търново?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 5,24 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Копривщица до Велико Търново от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Копривщица и Велико Търново е 4 ч 16 мин.
Има ли директен влак от Копривщица към Велико Търново?
Да, има директен влак между Копривщица и Велико Търново.
Какви са емисиите на CO2 за Копривщица до Велико Търново от влак?
Пътуването на влак от Копривщица до Велико Търново създава 8.1kg CO2 емисии.

Отидете локално от Копривщица

Уикенд бягства от Копривщица

Международни маршрути от Копривщица и близките райони

Други дестинации от Копривщица

Основни маршрути до Велико Търново

Свързани маршрути

Други популярни маршрути